Semus06 Medos123 son haftalar cok zor gercekten adim atacak halim yok cok agirlastim insallah sagsalim kavusuruz meleklerimize🙏🏻
Medos123 Semus06 daha erken mi bilmiyorum ama bnmde adım atacak hiç halim yok. İyice ağırlaştım. Bakalım zamanında sağ salim alırız kucağımıza inşallah
Semus06 Medos123 ikiz icin kesinlikle erken degil 30 dan sonra birden agirlastim zorlasti bebeklerde buyudugu icin hareketleri sertlesti
Semus06 Aylinbat amin insallah🙏🏻 dogumm yapinca yazin mutlaka hatta post acin ben gibi bekleyen ikiz hamislere ornek olsun dogumuz insallah🐣
Aylinbat Semus06 inşallah az kaldı. Dün gece sancılarım çok arttı acile gittik nst de sancı çıkmadı. Hidrasyon serumu verdiler şuan evdeyim çok şükür iyiyiz
Mhmmd Semus06 nasıldı tam 37. Hafta da mı yaptınız doğumu bebeklerinin nasıl ben henüz 25. Haftada ym
Mhmmd Semus06 kaç kg aldnz bebekler nasıldı şöyle kısa ama çok bilgiyle anlatabilirmisiniz maşallah bu arada 37 38. Hafta olanlar nadir
Semus06 Mhmmd 18 kilo aldim oglum 2850 kizim 2600 dogdu kuveze girmediler yememe icmeme cok dikkat ettim bolca yattim dinlendim