Semus06 Selam kızlar 10 senenin sonunda mucizelerime kavusmaya son 25 gun (tabi hersey yolunda giderse) 37.ci haftamda dogurmus olacagim insallah 🙏🏻 darisi tum isteyenlere olsun 🤲🏻 sizlerde durum nasil gidiyor ?
Balbebek012 Semus06 ayy sağlıkla gelsinler yaa hayırlı sağlıklı doğumlar isimleri belli mi ikizlere bayılıyorum valla😍
H-ckerana Semus06 Sağ salim kucağınıza alın inşallah bir solukta.Bende ikizlere hamileyim henüz yolun çok başındayım ama Allah tum çogul gebelere o haftalarda doğurmayı nasip etsin gününü beklesin minikler inşallah😊
_momandad Semus06 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım ❤️ Böyle postlar görünce çok duygulanıyorum bizimde az kaldı son 54 inşallah hayırlısıyla 🥰
Semus06 H-ckerana amin evet insallah erken dogum olmasi sıkıntili bir durum kuveze giriyolar cunku insallah beklerler gunlerini 🙏🏻
Semus06 _momandad amin cok tesekkur ederim gerckten bebek hasretini en iyi ceken bilir su mubarek gunlerin hurmetine rabbim tum isteyenlere nasip etsin bekleyenlere sagsalim kavusmayi nasip etsin insallah🤲🏻
Aylinbat Maşallah 😍 sağlıkla gelsinler. Benim de mucizelerim haftaya 37 olacak ve inşallah kavuşacağız💙💙
Semus06 Medos123 son haftalar cok zor gercekten adim atacak halim yok cok agirlastim insallah sagsalim kavusuruz meleklerimize🙏🏻