Ceycey_ Esillla bende bugün başladım kullanmaya günde iki kere kese etrafında biraz kanama vardı yerleşme kanaması olabilir dedi önlem amaçlı kullanıyorum bende
Tugcetek7 srparlk çok şişlik var karın ağrım azaldı benim de göğüs hassasiyeti falan oluyor doktora kaç haftalıkken gittiniz ben bugün ilk defa gittim 5+2 yim beta 7515 çıktı daha ultrasonla bakmadı ama yarın bakacak
merve_cnl4646 Tugcetek7 ben 3 haftalık ti gittiyimde doktor kese var dedi kan tahlilleri idrar tahlili felan aldı HCG almadı ama neden almadı bilmiyorum onu iki hafta sonra gel dedi bebek olusmuşmu bakalim dedi pazartesi gidecem bakalim
srparlk Tugcetek7 ben 4+3 te gittim betam 524 tü kese gözükmedi 5+3 te tekrr gittim betam tahmini 5bindi keseyi gordu yolk sacda gördü 20 ocakta tekrar gideceğim
Deletedmom_87 merve_cnl4646 progestan fitil verdi canım gittiğim doktorda özelde iyi bir doktor yani çok güveniyorum
Tugcetek7 merve_cnl4646 ne güzel 3 haftalıkken olmasına rağmen bakmış beta hcg ye bakmadan ultrasona sokmadı nedense
merve_cnl4646 Tugcetek7 işte baktı ultrasyona tuttu 3 haftalık dedi kese var görünüyor dedi iki hafta sonra istedi gel bebek olusmuşmu bakalim dedi bende yani demedim doktora hcg niye almadiniz diye
Tugcetek7 merve_cnl4646 genelde önce hcg isterler sonra ultrasonla bakarlar her doktor farklı demekki
mammamiamama Benim de 5+4 adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor iki gündür. 17sinde kalp atışı için giidicem inşallah duyarım 😊