srparlk Arkadaşlar belirtileriniz var mı ben 6. Haftaya girdim nerdeyse ağrım kalmadı normal mi acaba ağrısa korkuyorum agrimasa korkuyorum 🤭
br2023 srparlk 5+5 çekmediğim eziyet yok😑 göğüslerim sert ve ağrıyor baya hassas olms belim ağrıyor bide göğsümde anı sancılar oluyor ve alt karın bölgemde
Tugcetek7 srparlk çok şişlik var karın ağrım azaldı benim de göğüs hassasiyeti falan oluyor doktora kaç haftalıkken gittiniz ben bugün ilk defa gittim 5+2 yim beta 7515 çıktı daha ultrasonla bakmadı ama yarın bakacak
Bebelivekedili Bizde 6. Haftaya girdik meme hassasiyeti ve arada kasik ağrısı oluyor hiç midem bulanmadı henüz
merve_cnl4646 Kızlar bende 5. Haftadayim göğüslerim ağrıyo dokundukça arada bir kasıklarıma sancı giriyo bide koyu sarımsı idrar oluşuyor
merve_cnl4646 İçinizde önceden düşük yapmış ve şu an da hamile kalan varmı ben düşük yaptım ikinci kez hamileyim şu an korkularım var
tubik_ merve_cnl4646 Temmuz da kürtaj olmuştum şimdi yeniden hamileyim yarın kalp atışını duymaya gideceğiz. İnş sorun yoktur. 7+1 olduk
Deletedmom_87 merve_cnl4646 bende geçen sene Aralık’ta kürtaj oldum dış gebelikten dolayı şimdi 5 haftalık hamileyim
SibaLuna merve_cnl4646 ağustosta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi 12 haftalık olduk hala doktora giderken içimde aynı korku var …
FATMA1234yokkan tubik_ bizde 7+1iz cuma günü gidecegiz kalp atışı duymaya insallah duyarız sağ salim insan hem stres oluyor bi yandan heycan oluyor garip duygular
Zynpkcn Bende temmuzda kurtaj oldum suan 8+3 yarın kontrolüm ama yinede korkuyorum. Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Esillla Benim doktorum bir düştüğüm olduğu için önlem amaçlı progestan verdi gunde bir tane kullanıyorum sizde kulaniyormusunuz
Deletedmom_87 Esillla bana da verdi progestan dünden beridir bende kullanmaya başladım düşüğü önlemek icin
Ceycey_ Esillla bende bugün başladım kullanmaya günde iki kere kese etrafında biraz kanama vardı yerleşme kanaması olabilir dedi önlem amaçlı kullanıyorum bende
merve_cnl4646 Deletedmom_87 bende aynı senin gibiydim sağlıksız gebelik iki aylıkken olmuştum ben kurtaj
Esillla Deletedmom_87 anladım canm ben ağızdan hap olarak alıyorum sen fitil olarak mı kullanıyorsun yoksa