Oztrksadiye 26 hafta 3 günlük bugün gittim hala makat geliş 39 a kadar bekleriz dönmezse sezeryan dedi
gokyuzununogrencisii Aynurkrm benim 29 da tersti, 31 de döndü dedi kontrole gidince inşallahhhh darısı başına kuzumm 🌸
Yagmurakyurek Aynurkrm benim 28inci hafatda doğum pozisyonu almsiti hayla doğum pozisyonunda uygulamada 33+4yazior fakat doktorum 34haftlik dedi
Mutluluk71 Aynurkrm 33 te donmustu 38 de suyu bitmesiyle suni sancıyla doğum olacaktı ama tekrar yukarı döndü ve suyuda bittince sezeryana alindim
Aynurkrm Reyreyli bir gece öncesi lavabo isteğim çoktu sancı gibi deüilde büyük tuvalet varmış gibi saat başı gece tuvalete kalktım sbaha eşimi işe gönderirken iç çamaşırımda kanlı nişanım gelmişti hastaneye gittiğimzde 5 cm açılmam ile doğuma girdim🌸
Beyzab95 Aynurkrm yok yok sürekli yer değiştirirler ben 1.5 hafta içinde 3 kere doktora gittiğim için kısa sürede öğrendim normalde uzun süreli olduğu için kontrollerimiz takip edemiyoruz merak etmeyin zamanı gelince uygun pozisyonu alacaktır ☺️
cagla24 Aynurkrm sormayın ya sezaryene alıştırmıştım artık kendimi yok dönmüyor etmiyor doktor gün verecek derken son dakika golü attı döndü 40.haftaya kadar da kendi gelsin diye bekledik bu sefer de 😂
Mutluluk71 Aynurkrm evet belki benim yüzümden ben çok heycan ve stres yaptım panik atagim.tutu suni sancıyi duyunca o guzene bebek yukarı çıktı ve dondu
Yorgunanneee21 Aynurkrm benim bebeğim şuan 27 haftalık 25 haftalıkken baş aşağıya dönmüş doğuma kadar böyle kalabilir dedi doktorum. Ama ilk hamileliğimde kızım dönemedi 39a kadar bekledik doktor eliyle de çevirmeye çalıştı olmadı sezaryen oldu mecburen