Aynurkrm svgzngn ay inşallah bende 10 gün sonra kontrole gidicem dönmüş olur inşallah o zaman 32+3 filan olucak
svgzngn Aynurkrm İnşallah döner canım daha var. Yürüyüş yap ve senden geldikçe dik oturmaya çalış. Hayırla, sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza 🥰
Aynurkrm svgzngn gün içinde sürekli bi yürüyüş hareket halindeyim serklajlı olduğumdan uzun süreli yürümeler yapamıyorum ama inşallah 🙏
Arzuanne 24-30 arası gitmedim ama 29 da aşırı ağrı oldu o zaman döndü sanırım 30 da dönmüştü hâlâ öyle 34 35 e kadar az çok belli eder ama 35 de dönmemişse bile korkmayın son anda dönen var
Sinem32 Aynurkrm Aynurkrm 31 haftada benimki de donmemisti . 34 de gittim başaşağı donmuş. Daha zamanı var döner inşallah sizinki de merak etmeyin 😊
Hatice--- Aynurkrm kızım 29. Haftasında aldı suan bilmiyorum 28 hafta olacağız yarın kontrol var benim ki artık sezaryen olduğu için bi önemi kalmadı 😂
Nur7536 Aynurkrm benimde ilk gebeliğim normal istiyorum ama bildim bileli bebek öyleydi 30 da baktı yine makat gelişi inşallah dönlerler
Senakubraaa Aynurkrm benim 15haftaliktan beri öyle baş aşağı ,çok bastırıyor bazen ,şuan 32 haftalık olduk hala yüzünü göremedik
Aynurkrm Reyreyli bir gece öncesi lavabo isteğim çoktu sancı gibi deüilde büyük tuvalet varmış gibi saat başı gece tuvalete kalktım sbaha eşimi işe gönderirken iç çamaşırımda kanlı nişanım gelmişti hastaneye gittiğimzde 5 cm açılmam ile doğuma girdim🌸
Reyreyli Esenha kanala girdiği nasıl anlaşılıyor acaba çatı muayenesiyle mi yoksa ultrasonla falan mı
Beyzab95 Aynurkrm benim ki 32. Haftada 1 hafta içinde baş gelişken döndü sonra tekrar baş geliş döndü çok yer değiştirirler daha
sapmazing Benim 36da döndü döner inşallah, youtubeda makat geliş bebek egzersizleri var günlük onları yaptım. Onunla alakası var mı bilmiyorum ama dönmezse denemekte fayda var:)