MasalAlparslanMom Mucizem1- market bende,pazar bende..kızi okula bırak ,al. Bunlar günlük rutin😂 haftada bir mutlaka aramızda kayda değer bir yol olan anneme giderim 😂 yeter yürüyüş 🫣
Aysnrclk Mucizem1- bende başladım artık yürümeye 29 haftalığım 1 saat çarşıya çıkıp yürüyorum vitrinlere bakıyorum ihtiyaçlarımı alıyorum hem eve dönerkende yürüyorum insan açılıyor iyi oluyor kendimi yormayacak şekilde yürüyorum ama
lilasmom_ Çalışıyorum hala merdiven inip çıkıyorum sürekli, yürüyüş olarak onu sayıyorum😅 ama akşam evde squat ve diğer egzersizleri yapıyorum umarım normal doğum için faydası olur
Bennureyla Mucizem1- doktoum 45 dk kadar yürümekte sakınca olmayacağını söyledi. 6.aya kadar bol bol yürüdüm. 6.aydan sonra zorlaştı hareketlerim. Şimdide havalar buz gibi hasta olmayayım diye yürümüyorum ama doğuma yakın yine mecbur yürüyeceğim 30 dk kadar
Temmuzmucizesi26 Mucizem1- günlük yapıyoruö hava eğer çok soğuk olursa yağmurlu felan olursa evimin koridoru çok uzun orda telefonu yanıma alıyorum adım sayarı açıyorum 1000 adım atıp dinleniyorum günlük 5000 adım atmaya çalışıyorum daha fazla da yürürüm ama eşim zararı olur diyor
Edaa01 Mucizem1- havalar cok soğuk valla cıkıp yürümüyorum bi yere gidecegim zaman yürüyorum ben yaz anneside olacağım icin biraz havalar ısınsın yürürüm