Badeveannesi 9+5 günlük hamileyim ikinci gebeliğim daha 30mda bile değilim anlamadığım şekilde ne kafamı yastıktan kaldırıyorum nede uykuya doyuyorum hiç enerjim yok hiçbir şey yapasm gelmiyor normal mi yaa 😏
minikinsantanesi Badeveannesi ilk haftalar çok normal bol bol yatabildiğin kadar yat zaten son aylarda asla yatamıyorsun ☺️
Ayse_gul46 Badeveannesi o zamanlar normal karşılanıyor uyku hali ama ben 14 haftalik oldum ikinci trimester dönemi yemek yiyip uyuyorum sersem gibiyim neden böyle inan bilmiyorum
Yenianne7 Badeveannesi Ben de öyleyim ikinci gebeliğim 32 haftalık olduk her dönemin bir zorluğuyla karşılaştım. İlk zamanlar mide bulantıları uyku hali sonra kemik batması şimdi nefes darlığı uykusuzluk mide hazımsızlığı. Evet gayet enerjik geçirenlerde var ama benimki böyle geçiyor yapacak birşey yok bu geçici bir süreç ☺️
Boncukk123 Badeveannesi 14.haftaya kadar bende öyleydim canım sonraları azalıyor tamamen gidiyor mu bilmiyorum bende hala oluyor arada
Badeveannesi minikinsantanesi oğlumda asla böyle değildim daha enerjiktim daha aktiftim bunda anlamadm ya😏
minikinsantanesi Badeveannesi kız olabilir belki 🤭 benimde kızım olacak bende öyleydim ve riskim vardı zaten hep yatıyodum
Badeveannesi Yenianne7 işte ben oğlumda Okadar rahat bir hamilelik doğum sürecimm oldu kim böyle yatınca bende mi sorunn var felann diye düşündüm
Badeveannesi minikinsantanesi yaa Allah sesini duysun canım ne diyim 🥰inslalah cinsiyet değişikliğinden böyleyimdir
minikinsantanesi Badeveannesi ayy istiyorsanız rabbim hayırlı sağlıklı kız evlat nasip etsin bi kız bi oğlan ne güzel olur inşallah hayırlısıyla ☺️
Yenianne7 Badeveannesi İlkinde kızıma hamileydim şimdi oğlum olacak ikisi de benim için dönem dönem zordu. Problem sizde değil yani gebeliğin verdiği zorluklar diyelim olacak o kadar
Badeveannesi minikinsantanesi inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım 🥰