Nunu20 birmeleginannesi_ yanlisi bilmiyorum ama makarna delisiyim asiriya kacib fazla yemistim sonrada hepsini çıkardim 😅hic öyle olmamisdim yalnizca arabada giderken kusarim araba tutuyo araba kokusu tutuyo diye ilk kez olmustu 🤣
birmeleginannesi_ Nunu20 makarna çok yemedim gebelikte bulgur pilav arada işte aslında makarna delisiyim ama tutuyorum kendimi de yinede arada böyle şeyler yaşanıyor 🤭
Deli_hatun_7 birmeleginannesi_ öyle odaklama kendini düşün ben hamile olduğumu bilmeden 10 tane midye yemiştim belki daha fazla 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendım geçen hafta 2 tane yedim canım çok cektıgı için yemiştim ıspanağı ısıtıp yemekten daha zararlı şeylerde var kuzum emin ol Allah’ın izniyle bişey olmaz
Gul_se77 birmeleginannesi_ aa neden ben 3 günde bir makarna yiyorum gebeligimin başından beri suan 26 haftaligz
Prenses_Karaca birmeleginannesi_ merhaba bende bilmeden akşam geç saatte mandalina yemiştim ama asit olduğu için reflü yapmıştı gece boyu kustum ve acillik sonrası geç saate meyve bırakmamalıymışız
MinikkCivcivim birmeleginannesi_ 2. Gebeligimde midye asermistim ve yemistim cok sukur bisey olmadi ama yenmemesi gerekiyormus sonradan ogrendim tabi🤭😂
birmeleginannesi_ MinikkCivcivim aynen daha hiç yemedim ama çok isterim onu Allah’tan asermiyorum şuan :) bı işte boyle hatalar yapıyorum 🙉
Kevserehdhd İlk defa duydum niye isinmiyomus ıspanak bende isittim buzdolabindaki yemekleri ısıtıp yedim ne oluyor ki ilk defa duydum
birmeleginannesi_ Kevserehdhd bende ilk defa duydum bende yemek atmayı sevmem hep ısıtır yerdim gebelikte ıspanak et soğuyup tekrar ısınınca zehirlermis ben bı kere isitmis bulundum artık rabbim korusun bende yeni yeni seuler öğreniyorum
Gul_se77 Valla ben 4.ayda bozuk tavuk yemiştim yanlışlıkla buzluktan cikarmistim bozukmus hastanelik olmuştum karın ağrısından çok şükür ki bebeğime birsey olmadı 7 aylık olacağız bence bizim yediklerimiz direk bebekleri etkilemiyor diye düşünüyorum
birmeleginannesi_ Gul_se77 zaten sanki bı yerde duymuştum bebeğin bı katmanı mi ne sindirip yemekleri öyle mi geçiriyormus ne tam hatırlayamadım ama
Zeynepkrkytlli Pamuk ben de baharatsiz ve salcasiz yemeği hıc sevmezdim ama midemi yakiyo benim o yüzden azalttım Vücudum ne derse onu yapıyorum 😂
Prenses_Karaca birmeleginannesi_ serum verildi hamile olduğum için bişey yapılmadı ama 2.trimester döneminde mide bulantısı hapı verildi benim 2. Dönem iyi geçtiği için kullanma gereği duymadım