Motherandbaby_ krcozlem58 Şu an oraya takipliyim sigortam var ama doğum ücretini bilmiyorum doğuma 3 ay var henüz
Derya2109 evlatcandir_55 normal doğummu yaptınız ben istiyorumki bana normal doğumda yardımcı olsun sezeryanı düşünmesin hemen
Sword Derya2109 merhaba bu konuda hiç bilgim yok rica etsem ayrıntılı bilgi verir misinz sigortayı nerede yaptırdınız birde şart falan varmı meşale 35 he gebeym sigorta olur mu
Derya2109 HilalEyce senmi istedin sezeryan yoksa şartlardan dolayımı oldu benim merak ettiğim hangi doktor normal doğuma daha çok teşvik eder o yüzden kararsız kaldım çok
Burcu1708 Normal doğum da sezaryen de 20700 dediler. Sultan hanıma gidiyorum gayet memnunum. İnsanın içini rahatlatıyor ne sorsam açıklıyor. Ama eminim ordaki bütün doktorlar iyidir kendi alanlarında.
Zeynep3866 Sultan hanıma gidiyorum memnunum bebişim biraz tombik normal doğum istiyorum doktorumda biliyor bakalım şartlar neyi gösterecek
Ucarbabyy HilalEyce bende sultan hanıma gidiyorum ona takipliyim nasıl yani farklı bir doktor sezeryana giriyor
HilalEyce Ucarbabyy normal doğumda farklı doktor geliyor. Sezaryen zaten zamanı belli olduğu için sorun olmuyor
Mai-2 Sultan hanıma gidiyorum gerçekten çok ilgili benim gebeliğim biraz sıkıntılı geçiyor beni herşekilde rahatlatıyor herşeyi açıklıyor en güzel şekilde kafanda soru işareti kalmıyor ben çok memnunum doktorumdan.