Pofidik123_ esraeses hayırlı olsunn canımm var gibi gözüküyor daha çok yeni olduğu için silik çıkmış sen. Direk git kan ver yarın sabah ☺️
Pofidik123_ esraeses nerde yaptırdın testi gerçi özelde de yaptırsan sağlıkocağında falan da yaptırsan internet sayfaları var onların laboratuar sonuçları diye ordan gözüküyo
esraeses Pofidik123_ ya bakıyorum ama şansıma olmuyo diren hastane sayfası e nabıza yönlendiriyor sonuçlara tıkladığım da
Zumrut___ esraeses esraeses be değişik bi hastaneymiş . Bizim burdaki normal devlet hastanesi. Kan testlerinin hepsi en geç iki saate düşüyor e nabıza
esraeses Zumrut___ gerçekten öyle yani kafayı yedirtirler insana bide bana bi kâğıt vermişler sonuç pazartesi diye ruh hastaları ya kıvranıyorum burda varsa da bileyim yoksa da bileyim özel hastanenin gözünü seveyim ya
esraeses Asiyam__010 Teslimenursevil Aysee6346 KediAnnesi321 Nurcann0404 Sehertass Sehertass Mavispembis1_ ffckizannesi
KediAnnesi321 esraeses bak gördün mü :))) harika ya kendi hamilelik haberimi aldığım günkü kadar sevindim inan 🥹 sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah 🥰🥰🥰
esraeses Pinark92 çok teşekkür ederim bende rahatladım rüyalarıma giriyordu valla:) inş sağlıkla ilerler
Pinark92 esraeses inşallah canım benim korkma strese girme hiç iyi düşün iyi olsun :) 2 gün sonra tekrar kan ver bakalım :)
esraeses KediAnnesi321 çooook teşekkür ederim ❤️ O kadar şoktayım ki 4. Gün gecikmede negatifi gördükten sonra bu kıvama nasıl geldi yani şoklardayım
KediAnnesi321 esraeses geç döllenme olunca böyle oluyo ama yakalıyo merak etme ben de geriden gidiyodum işte sat a göre geç döllenme olduğu için ilerleyen zamanlarda bebiş yakalıyo sat ı 😂
esraeses KediAnnesi321 sevindim ya hala ikna olamadım biliyor musunuz sürekli negatif gördüm felan ya😂 acaba doktora ne zaman gitsem şuan 5+4 ama geriden 4 haftadan gidiyo 2 hafta beklemek şart 🥹