kubraaa123 hepoyleolurzaten__ dış gebelik diyebilmek için sanki çok erken ya başka bir doktora daha gitmenizi tavsiye ederim
hepoyleolurzaten__ umrumdadegil evet daha önce verdim hatta 7 ocakta verdim bugün tekrar verip muayne oldum dis gebelik diyo
Hlmsml hepoyleolurzaten__ kaçıncı haftanız kese için 6-7 yi bekleyebilirsiniz sanırım bence başka doktora da gitmelisin
Tugcemiss- hepoyleolurzaten__ bu değerde gözükmez zaten benimde değerim 2800 civarıydı çok lavaboya sıkışıp gitmiştim öyle görmüştü keseyi 2 mm di hemen nasıl dış gebelik diyebiliyorlar artışına felan bakmadan
umrumdadegil hepoyleolurzaten__ o zaman kaç çıkmıştı sonuç? Bence dış gebelik demek için erken başka hastaneye git mutlaka
hepoyleolurzaten__ Pamuk yarın özele gidicem bu direk dış gebelik dedi bugün eğtim araştırmaya mutlaka git diyor son adet tarihime güvendim 1 Kasım son adetim
Hlmsml hepoyleolurzaten__ son adet tarihinize göre beta hcg düşük sanırım tabi herkeste değişik olur. benim son adet tarihim 22 kasımdı ama 17 aralıkta 600 çıkmıştı