HAFIZZ Firstmomfirstchild Evett :) 37 den sonra çağırdı ama daha karar vermedim ne zaman gideceğime Siz ne zaman gideceksiniz bide cinsiyet ney sizin
Firstmomfirstchild HAFIZZ erkek :) en son 35+5 te gittim 2 hafta sonra gel dedi. 38 gibi giderim galiba yani 37+5 gibi doğsa keske hahaha cok yordu
HAFIZZ Firstmomfirstchild Anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi de biz sabırsızlanıyoruz ne kadar geç doğsa o kadar emmesi v.s güzel oluyor hayırlı zamanda gelsin kuzucuklar :)
HAFIZZ Firstmomfirstchild Nst ye girdiniz mi onun için ayrı bi ücret ödeniyor mu hiç girmedim bilmiyorum o yüzden
mor_menekse HAFIZZ Allah yardımcımız olsun. Çok fena fiyatlar.bari ben doğrurana kadar artmasa tekrar
mor_menekse HAFIZZ benim ikinci gebeliğim.ilk gebeliğimde de ona gittim. doğumumuda o yaptırdı. Memnunum. çok rahat ediyorum onda ve çok ilgili. Bizim bütün sülale ona gidiyor diyebilirim ☺️şuan 10 haftalık olduk Allah’ın izniyle . Sizin ilk gebelik mi kaç haftalık
HAFIZZ mor_menekse Benimde ikinci gebelik ilkini Sakarya da yaptım ikinciye tavsiye üzere geldim hilal hanıma şimdilik memnunum bakalım doğum da güzel olur inşaAllah 36+1 haftalığız az kaldı 😊
Firstmomfirstchild HAFIZZ öyle tabiki durması daha sağlıklı ama ben cok yoruldum :) tasıyamıyorum, cok ağırlaştı, ben ağırlaştım. Yediğim yemek bile geri cıkıyor 😅 o yüzden bu heyecanım
mor_menekse HAFIZZ inşallah canım. Peki sezeryan mi olacak normal mi. Ben sezaryen olmuştum çok iyi gecti şükür
HAFIZZ Firstmomfirstchild Benimde ikincisi ilkde böyle değildim bana da çok ağır geliyor artık zor taşıyorum sabır az kaldı 😊
KbK Sdemirel biz ordan doğum paketi almak istemiştik 55 bin denilmişti zam gelmeden önce yanlış hatırlamıyorsam sadece doğum 25 bindi
Sdemirel KbK benim Şuan eşimden sigorta var muayene tahlil karşılıyor ama doğumu karşılamıyor sanırım tam öğrenemedik 😊Doğum fiyatı 2023 içn mi 25di
Firstmomfirstchild HAFIZZ yok hayır ben gecen hafta gitmistim zaman öyle 150 verdim muayenede 950 tl vermistim zamlı olarak normalde 600 civari veriyordum