HAFIZZ Rabia_onur6161 Valla Karamürseldeyim burdan gebzeye gidemem doğururum yolda 😄bana yakın olarak uygun aktif var
HAFIZZ Rabia_onur6161 Peki Gebze merkez hastanesinde bildiğin ilgili kadın doktor var mı aklımda olsun
Rabia_onur6161 HAFIZZ Pelin diye doktora gittim geçen gün hiç haz almadım o doktordan cmt günü gine gidicem farklı bi doktor bakcam
Rabia_onur6161 HAFIZZ ama Gebze medar hastanesi de sinem bostan diye bir doktor var Fatih devlet hastanesinin karşısında baya ilgili ve güler yüzlü o doktoru tavsiye edebilirim
Svdbbbbb Yrnaltnkalp konak hastanesinde muayneler 1300 küsür oldu Ocak’da zam geldi. Doğumu bilmiyorum
Rabia_onur6161 HAFIZZ Enson zam olmadan gittiğimde normal 15.000 sezeryan 18.000 isteğe bağlı sezeryan 19.000 di prenses doğum 20.000 di iki gece yatış içinde
HAFIZZ Rabia_onur6161 Aynen en iyisi benim hastaneye devam doktorum da iyi son zamanlarda hastane değişikliği yapmaya gerek yok
iremnur_17 nb- yıl başından önce normal 12 sezaryen 13 dü aşırı çok eklemişler üstüne ya neredeyse 2 katı