Ciwan-76 Mercan_35 aynen ya 😂 ben aksine daha çok sevdim nedense onu görmeden duramıyorum 😂 zaten çok severdim de şimdi ortak bir paydamız olunca daha fazla bağlandım 🥰💙🌺
maviipapatya Mutfağın tamamı… Toplu, temiz de olsa yemek yaparken kullandığım eşyaları görmek midemi bulandırıyordu. Bu yüzden bir iki ay hiç giremedim. Neyseki geçti 😅 Bir de burnum çok hassas, gebelikle daha da hassaslaştı her türlü kötü kokudan tiksiniyorum.
1yenianne11 Aysemm44 kuru soğan balık ve kayınpederimden nerde pis pis şeyler var hepsini yaptığı için hala daha tiksinirim bazen onu görmeye bile tahammül edemiyorum 😂😂
Slc 1yenianne11 benim kayın validem de sürekli parmağını yalayıp yüzne dokunuyor tükürük sürüyor yüzüne ondan çok tiksindim en son çok kustum kanamm oldu 23.haftada eşim bir daha annesine göremedi söylüyordu anne yapma diye dinlemiyordu surkli işaret parmağına tükürük bulaştırıp yüzlerine nokta nokta degiryo🤮🤮🤮🤮
Aslan4mom Aysemm44 @ tavuk balık pişirirken de yerken de kendimi zorlayarak yedim diyebilirim ama ikinci seçenek çok ama çok yüksek bir ihtimal kaynanamın boş boş konuşmaları eltimin soğuk uzak bakışları bir de şimdi gelini de hamile iyice uzaklaştım hepsinden 😆
Miracleee Aysemm44 tavuktan tiksindim hem de nasıl. Markette bile reyonun önünden geçemiyordum😁 4. Ayında filan düzeldi bu durum.
Nilay-Duru Alt komşumun yemeklerinden 😒 ne yapsa benim mutfağa çıkıyor kokusu ve ne kullanıyorsa böyle ağır koku olamaz. Normalde çok iştahım açık birşeyden de tiksinmedim ama o koku hayattan soğuttu beni
Yaren1907 Aysemm44 bende tavuktan tiksindim aşırı seviyordum ama şimdi hiç yiyemiyorum görmeye bile tahmülüm yok😂
scucer Aysemm44 Bir arkadasimin 7 yasindaki cocugundan tiksindim kucucuk cocuk napmis olabilir bilmiyorum her hareketi beni gicik ediyor sonra da vicdan azabi cekiyorum🥲 herkesin aksinede kocamdan hic tiksinmedim asiri duskun oldum ilginc 😁
Nunu20 Aysemm44 araba kokusu arabadan kimsenin hiss etmediyi kokuyu hiss ediyorum ve hala her bindigimde varana kadarda kusarim eve dönene kadarda 🙁
senafa_ Aysemm44 ayy damla sakızından nescafeden siyah zeytinden 25 haftalıgım hala devamke bi ara domatesten 🤮 😃