Snsyda Aysemm44 dünya üstünde ki her şeyden 😂 tek istediğim karanlık bir oda da hiç bir şey görmeden serumla beslenerek 3 ay uyumaktı 😂
Meryemtolga Aysemm44 ilk hamileligimde cikolatadan tiksindim ev buzdolabi hersey kokuyo geliyordu bu hamileligimde sütten tiksindim ilk hamileligime göre bu konuda biraz rahat ettim.
Yenianne7 Aysemm44 Maalesef cinsellik. İlk hamileliğimde böyle değildim ama bunda tiksindim inşallah geçicidir
asell13 Aysemm44 tavuk adı geçince bile tüylerim ürperiyor diğer kızlarımda da böyleydim doğum yapıp eve geliyorum hemen tavuk pişiriyorum canım istiyor 😅😅
Mira1604 İlk 3 ay soğan , turşu , sarımsak, sigara dumanı şimdi soğan rahatsızlığı geçti ama diğerlerinden hala devam rahatsız oluyorum turşu ve sarımsağı eşime doğratıyorum sıgarayı da neyse ki içmiyor 😔
elmaelmaelma İki hamileliğimde de bir şeyden tiksinmediğim gibi bir de agopun kazı gibi herşeyi yiyorum 😒😅
Elif_xxxxx Sucuk yumurta dışardan söylenen yemeklerden midem çok bulanıyor ayrıca etten de özellikle ve sabahları daima ne olursa olsun mide bulantisiyla kalkıp kusarim hiç birsey yemesemde
Canan_bakal0703 Aysemm44 prasa ve kocam yeşil soğan ve kolonya prasa almiş kocam allahım prasayı görüp ağladım. Okadar tıksındim limon ve ekşi türlerinden midem bulanıyor
Fadime_sisman12 Bütün herşeyden tiksindim en çok kokulardan insanlardan kaynanamdan 😂 bütün hamileliğim boyunca kustum ilk zamanlar ciddi ciddi bütün insanlara ekşi bi yüzle bakıyordum tiksiniyordum gerçekten
-Ebru-35 Aysemm44 soğan soymak doğramak 🤮🤮🤮🤮 coook zorlandim bi de kahve kokusu çok öğürme yapıyordu zamanla o da geçti 😂 38+1 olduk,🤰
Efnan3443 İlk zamanlar eşimin bana sarılmasından uyurken dokunma dokunma diye bagırırdım 🤭 adam geceleri yatagın ucunda yatıyordu yumurtanın kokusundan tüp kokusundan ilk aylar hicbisey yapamıyordum ayyakta durmaktan bile tiksiniyordum ☺️☺️
gamze6606 Aysemm44 tüm kokulardan tiksiniyordum, tatlı olan her şey görünce bile midemi bulandırıyordu, cikolata görünce kusasım geliyordu😂, etler, yemekler…. Asla mutfağa burnum açık giremiyordum. Burnuma birkaç kat yazma dolayıp mecburen onla yemek yapıyordum. Bazı insanlardan da tiksinmiştim yüzlerini bile görmek istemiyordum.
2024annesi Et, sucuk, kaşar peyniri, sarımsak, salçalı baharatlı yemekler neredeyse tüm yemekler diyebilirim :( parfüm kokusu, deodorant dahi zar zor sürüyorum ter olmayayım diye :(