busraaduman Hasimeee merhaba hayırlı olsun öncelikle sağlıkla büyütün . Ben de bu gece 40+0 oldum . Acaba doğumunuz nasıl geçti . Verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir yardımcı olabilir misiniz
Hasimeee busraaduman hiç açılma sancı olmadan suni sancı verildi ilk başlar iyi ama 5 cmden sonrası gerçekten zorluyor Rabbim güç veriyor ona gore pilates topunda hareketler baya açılma yaptı sağ Salim kucağına alırsın inşallah
Hasimeee busraaduman ne kadar tavsiyeler verirsem vereyjm o an unutuyorsun gerçekten ben odamda duş aldim 2 kere faydası yok oluyor pilates topu iste ebelerden gerçekten işe yarıyor
Hasimeee Yagmurrrx bizjm su sınırda oldugu için 40+0 da suniyle dogum yaptım doktorun bekleyelim diyosa kendi sancın gelmesi daha iyi suni zor oluyor
Yagmurrrx Hasimeee Allah analı babalı sağlıklı mutlu bol bereketli büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı bizim başımıza 🥰🤗
visnelibrownie Hasimeee bende bugün doğum yaptım kucağıma aldım allahın izniyle rabbim bu yolda kimseyi koymasın acaba aynı saatlerde mi doğurduk 😂🥰
Cml2701 40 haftayı doldurup doğuma suniyle sancisiz alınanlar muyane gittiğiniz de doktor yatişinizi verdimi acaba yoksa beklettimi bende cuma günü 40 hafta olucam sancı vs yok nasıl olucak bilmiyorum devlette yapıcam yardımcı olurmusunuz