Glsmbln kafanız çok karışık belli ki. Böyle bir konuda hiç sorulmayacak yere sormuşsunuz. Günahçılar tü kakacılar hemen linçlemeye yer arıyorlar. Herkesin bütçesi yaşam standartları evlarlarına vermek istedikleri çok farklı bunu nadiren anlayan çıkar. Kimsenin size yapın ya da yapmayın demeye hakkı yok. Siz bi buhrana kapılmışsınız peş peşe hamile kaldığınız için. Ben de 35 yaşındayım 2.ye tesadüfi bi şekilde hamile kaldım ilk kızım 6buçuk yaşında.tedavisiz olmuyordu açıkçası pek de niyetim yoktu. Ben layıkıyla büyütmekten yanayım.mesele doğutmak olsa 6 7 tane de doğurulur. Bende kontrol yöntemlerini araştırdum ama hormonlarım sıkıntılı olduğu için hiçbirini istemedim. Korunmaya da alışık değiliz açıkçası. Önce kendim uzunca düşündüm 3.çocuk istermiyim kendimi o şekilde hayal ettim ama yok hayır manevi olarak yapamam. 2 evladıma Allah sağlıklı uzun ömür versin onları bize, bizi de onlara bağışlasın. Ama onlar için çalışıp kaliteli sağlıklı bir birey olmaları için benim de çalışmam lazım. Hem kendimi de iyi hissedebilmem lazım çalışmaya alışmıştım. Bunu kendime de yapamam. Onlarla gezip tozmak eğlenmek öğrenmek istiyorum 😊 eşime konuyu 3. Çocukla ilgili açtım. O da bize 2 tsne yeter Allah isteyenlere versin dedi. Kararın değişir mi dedim. Hayır dedi. Niyetimi söyledim sen de öyle düşünüyosan tamam dedi. Bu noktadan sonra böyle bir karar vermişken çocuk istememek için stres ve çaba ile uğraşmak bizim özel hayatımızı da zora sokacak. Aman geri çekil aman şöyle aman böyle hayatımızı kendimiz strese sokuyoruz. Ben hepsine eşit bakamadıktan sonra da günah haksızlık yapacaksam. Günahı boynuma ne diyim kul hakkı yemedim hırsızlık namusuzluk yapmadım. O sebeple eşinle kesin kararlıysan kalbinizin sesini dinleyin bence 😊 aaay ne yazdım be şimdi beni de linçlerler 😅