Beyzanrrr 37 haftalık hamileyim şuan sol kasigimdan ayağıma yayilan adet ağrısı gibi bir ağrım var doğum ağrısı mi yoksa yalancı ağrı mi ? ( İlk gebeliğim )
25umut Beyzanrrr canım belinden belli aralıklarla sancı giriyorsa ve bir iki dk da agri kesilip tekrar giriyorsa dogum sancısı
Beyzanrrr Haticege06 sık sık degil de hiç gitmiyor bu sancı hep duruyor arada bir girmesi mi gerekiyor ?
Snsyda HZYA çok heyecanlı bende 33.haftadayım yerinde olsam kesinlikle acile koşmuştum şimdi 🥹 allah bir avazda kurtarsın sağlıkla inşallah
Tatar59 Beyzanrrr doğum sancısı değil. Kramp tarzı bişey olmuş olabilir magnezyum kullanınca gever muhtemelen.
Beyzanrrr Snsyda sizi de korkutmak istemem ama ağrı girdiginden beri korkuyorum nasıl dayanicam die rabbim herkesin yardımcısı olsun icim çok kötü oldu şuan
Snsyda Beyzanrrr kız korkma korkma bebeğin geliyorsa zaten suyunda gelir miiisss kokusuna kavuşacaksın inşallah vakti zamanı ne zamansa en fazla sancın bu kadar olsun kucağına sağlıkla al 💖
Pamuk7 Snsyda Doguma giden birine senin bu yazdigin mesaji okumasi muhtesem ya🥰 vallahi ben böylesini okusam motive olurum 🙈👍🏻👍🏻
Snsyda Beyzanrrr ay çok şükür çok sevindim 🙏🏼 inşallah haftaya kontrolünüzde güzel geçer sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌸🙏🏼🙏🏼