Essss1987 Deryagul bende yarın gidicem bakalım napacak.en son pzta gittiğimde gerek yok uyarmaya kendi gelirse daha kolay olur dedi.Bakalım yarın ne olacak
Essss1987 AleynaK1 Bnm önceki 2 doğumum 36ve 38. Haftalarda oldu şuan ben 40 oldum ve çok tuhaf geliyor
Essss1987 Badem089 Son zamanlarda birden açılma sancıda olabiliyormuş.Bakalım bana yarın ne diyecek merak ediyorum.42. Haftaya kadar beklenebiliyor.
Sevil0404 Baybisi Evet çatı muayenesi yaprak anlayabiliyorlar açıklık varmı 2 parmakla yapılan bi işlem
Sevil0404 Sevil0404 Darlık ve genişliği de söylüyorlar aynı zamanda bende darlık mevcut dendi bakalım ne olacak 🥺
Baybisi Sevil0404 doğum anında çatı muayenesi daha doğru sonuç veriyormuş doğum sancısı gelmeden doğum başlamadan catin dar demeyi doktorların bir kısmı doğru bulmuyor
Haticemehmett Essss1987 bende 40 haftalık olduk tik yok 2cm acilman var doktor dedi Çarşambaya kadar gelmezse carsamba yatış yapacağız normal doğum olacak
Smyyecrkl Merhaba kızlar benim de 39+1 di bugün kontrole gittim bebek baya aşağıda ama açılma sancı hiçbir şey yok kilosu da 3900 sezeryan demiyor ama 4 kiloyu geçince riskli diyor size de böyle dediler mi
Sevil0404 Baybisi Bebeğin suyu ve hareketleri normal olduğu sürece muayene etmiyorlar zaten bende de öyle oldu
Sevil0404 Baybisi Evet doğru benim açılmam 1 cm bile yok belki o sebepten ötürü darlık var dediler sancılarım oluyor ama düzenli ve sık olmadıkları için saymıyorlar 1-2 tane düzenli çıkıyor o kadar sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz ya çok stresli son zamanlar 🥹