Yonca_26 tgbmerve sende bebekte saglikliysaniz kiloya korkma canim ya da doktorunla konusabilirsin diyet vs yapabilirsin🩵
tgbmerve Yonca_26 yiyemedigim için Dr vitamin verdi en son muaynede🙈🙈7-8-9 dada beslenemedigimden serum takildim
777gonul_ Yonca_26 şükür iyi geçiyor kusma miğde bulantısı bitti cinsiyeti dün öğrendiğim bir kızım olacak inşallah bu ikinci çocuğum bir oğlum var 2 buçuk yaşında
Busragokhan0911 Yonca_26 aslımda prilam verdi 🫠 ama bazıları da diyor ki ona alışıyorsun. Bıraktığında tekrar başlıyor bulantılar diyorlar
Yonca_26 Busragokhan0911 ben iki gün kendimi test ettim🤣iki gün haplarimi almadim mide bulantim vs hic olmadi sanirim bosuna kullaniyorum hala dene ama sende hafifliceksin gercekten iyi geliyo insana
Pnr84 Yonca_26 bende bugün 17 haftalık oldum🥰 15.haftaya kadar midem çok kötüydü şimdi biraz daha iyiyim cinsiyetimiz 2 kız 1 erkek değişir mi bilmiyorum üçüz olduğu için görmekte biraz zorlandı dr 😊
Tazeannebirsi Ay herkes kilo almış bi ben alamadım heralde 😅 16+5 im 1 gram almadım cinsiyetimiz de 11+5 de erkek dedi