sutlukahve Nur7536 doktorların da bi dediği bi dediğini tutmayınca bizlerin kafası iyice karışıyor. Şükür senin az kalmış canım sağlıkla kolaylıkla al kucağına bebişini inşallah
Nur7536 sutlukahve amin canım benim için dua et inşallah sağlıkla kucağıma alayım bir kaybım var o yüzden korkuyorum ❤️🤲 sende inşallah sağlıkla doğum yaparsın amin
sutlukahve Nur7536 amiin canım 🙏 aklına hiiç kötü şeyler getirme Allahın izniyle sağlıkla alacaksın miniğini kucağına iyi düşün iyi olsun ❤️
Momofelisa sutlukahve bana çok mantıklı geldi açıkçası çünkü sigara kanı koyultan bişi. Kan koyu oluncada bebeğe giden besin miktarı azalabilir aspirinle kanı biraz daha cıvıltıp akışı sağlamak istemiş bence.
sutlukahve Momofelisa sigarayı tamamen bırakıp içeceğim ama. Yani madem içmeyeceksem neden kullanıyorum aspirini? Mutlaka vardır bir sebebi ama insan ilk kez duyunca çevreden de bazı olumsuz şeyler duyunca ister istemez sorguluyor
Ceyda sutlukahve bana kan pıhtılaşmam var diye vermişti doktor iğnede yapılıyodum ama sonra iğneye gerek duymadı bıraktırdı ben her ihtimale içiyorum coraspin