cerenvg Benimde bugün olmam lazımdı hala olmadım 6 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti şuan yapmaya korkuyorum 😒🥹 ama regl olacak gibi de değilim normalde çok fazla ağrım olur olacağım gün sadece hafif bulantı var ve göğüs hassasiyeti🫣
gocebeanne Ya kızlar sabah az koyu kırmızı leke geldi aha adet oldum dedim sabah 8’den 13.30’a kadar kahverengi akıntı var yerleşme mi adetim sökülmedi mi emin olamıyorum. Normalde ben foş diye adet olan bi insanım ama ne yapsam bilemedim şuan
Yncygt gocebeanne canım senle sanırim catlama günlerimiz ayniydi yada iyice karistirdim artik benimde sökülme agrim var bugün 15. Gün ama adet tok bide ıslaklık var gibi pazartesi kaset test negatifti
gocebeanne ey_ber test sonuçlarına artık güvenim kalmadı. Köy şartları ve okula yetişme çabasından kan veremiyorum cumartesi günü doktoruma randevu aldım bakalım
gocebeanne Benim yerleşme bence ya. İlk gebeliğimde de adet günü yerleşme kanamam oldu rengi ve yapısı adet gibi değil çok afedersiniz ama peçeteye sildiğimde hiçbir şey gelmiyor adet olsam pembe pembe olurdu diye düşünüyorum.
Btl_0909 gocebeanne kız ben tekrar yaptim az önce silik cikti dün megatifti döner mi ki pozitife testlerin markaları farklı ama bu sefer
gocebeanne Btl_0909 dönebilir. başka testin varsa yarın sabah yap bir de o zaman bakalım . Bu arada hangi markayı bugün ki
Btl_0909 Mercan_35 evvelsi gün yaptim silik cizgi awox marka dün yaptim negatif awox bugun yaptim silik comfort