Haticeela Esraleyna özel bir şey yemedim aslında her zamanki beslenme düzenime devam ettim :) meyve her gün yedim portakal mandalina elma ayva arada muz vs. Kilolu olmasıda sıkıntı oluyor ya ekmek makarna pilav vs kesmemi önerdi doktorum. Tabi şekerli şeyler falanda dahil
Ceylan634 Esraleyna evt ya resmen hergun sat 12 olsada hemn 5 gün olsun istiyorum resmen günleri sayıyorum deki gibi
Hanifesenlq Esraleyna nasıl istediğimi bilmiyorum desem ikisi de zor geliyor bana şuan başlarda korkmuyordum ama yaklaştıkça içime biraz korku giriyor bide doğum yapan çevremden duyduklarım felan korkuttu iyice hepimiz bir avazda doğururuz inşallah 🤲
Haticeela Esraleyna yalan yok başlarda dikkat ettim ekmeği glutensiz karabuğdaylı falan alıp 1-2 dilimle geçiştirdim makarnayı o dönem azalttım ama bir süre sonra saldım 😄
Tugba-ikizler Bızde bugün 22 haftalık olduk ıkızlere hamıleyım nefes nefese kalıyorum sonrasında ne yapcam bilmiyorum tek ıstegım erken gelmesınlerde ağrıya sancıya dayanabılırım Allahın izniyle