Bilinmiyor-1234 ilk zamanlar oluyordu kaşık batmaları ağrıları falan şuan yok ve kızımda ne yaşadıysam aynı şeyleri yaşıyorum ekşi aşermelerim ne bileyim sağ tarafımda durması ultrasonda kızımda aynı şekilde durup benzemeleri falan kız diye hissediyordum hep ama geçen hafta oğlum olacağını öğrendim şaşırdım açıkçası 🤣
Cinsiyet tahmini
Hilal2901 12 haftalığız
- Düzenlendi
@Girl_boy_annesu “https://mutluresim.com/images/2024/01/09/njlxUd.jpg” banada bakarmısınız rica etsem
Gulsen4224 Bize de tahinde bulunurmusun☺️
TugbaZmn bende çok merak ediyorum bakalım benimde sağda rüyada kız olucağını gördümm kesin kız gözüylr bakmaya başladım artık 😅
TugbaZmn bende bu aralar çiğ köfteye taktım tatli şeyleride hiç yemek istemiyorum 🤣
Mucizemses ohaa benim kizimin ultrason resmine ne kadar benziyor 🫨🫨 bana herkes erkek demişti ama kizim olcak. Buda bence kiz çünkü cizgisi düz gidiyor yukariya doğru bisey yok gibi 😍😍
Bilinmiyor-1234 bende ikiside sagdaydi belirtilerim bile tipa tip ayni ilki oglandi simdiki kız 😄
YoncaD ahhaha ayyy değişik birsey ya peki siizn kasık ağrısı karın ağrısı vs durumunuz varmıydı erkekede
Bilinmiyor-1234 kasık agrilarim vardi göğüslerde yanma ve hassasiyet
Mucizemses sankim erkeğe benziyor🫣
Bilinmiyor-1234 dr bakarken mi sağ sol ben iki kızımda da sağımda hissetmiştim de da sağda gezdiriyordu bu 3.hamilelim solda hissettim dr sola bakıyor ama ben yine kız hissediyorum
 8+2 bakarmısınız ❤️

Lütfen banada bakın ya
YoncaD ozaman bunlarıda eledik 😅 ikisinin ayrıtını bir çözemedik ya