Bebekbeklrkn Civcivinannesii banada alttan baktı açılma yok dedi başı dönmüş dedi size ne zamana kadar doğum olur bişey dedimi bana 10 gün dolarsa iyi olur dedi bilmiyorum nolcak dua edelim kilosu kaç peki
Civcivinannesii Bebekbeklrkn en azından 2 hafta tutsak iyi olur dedi küvetle ilgili hiç konuşmadık. O telaşla bende sormadım. 2900 kilosu sizin nasıl
Cansu128 Civcivinannesii benimde bebeğim 35 haftada 2400 doğdu kuveze bile girmedi çok şükür korkmayın sizde
Civcivinannesii Bebekbeklrkn inşallah biraz daha sabırlı olurlarda küvete girmeye gerek kalmadan kucağımıza almak nasip olur🤲🏻🤲🏻
Bebekbeklrkn Civcivinannesii Banada öyle dedi kontrol sürem bitiyor bakalım sancı olmazsa gitmesem diyorum canım
Civcivinannesii Bebekbeklrkn hiç hissetmediğimiz sancılar olabiliyor işte yine de istersen aksatma :(
Bebekbeklrkn Civcivinannesii yok canım gidicem aksatılmaz haklısın bugünde belim çok ağrıyor sen nasılsın
Mayaaa34 Civcivinannesii eger ultrasonda onden gidiyosa erkende alabiliyorlar gelisimi tamamladıgi icin
Ervan Civcivinannesii bekler cnm Allah’ın izniyle bizim komşu 33de sancilardan hastanede yattı bir kc gün sancısı vardı 38 e girdi dogurdu
Arzuanne Ciğer geliştirici olmuşsa kendinizi hiç strese sokmayın benim olmadı mesela kilosu da az ben endeşleniyorum ama ciğer geliştirici olsa kilosu 2500 olsa mesela takmam o kadar