Sidelya_ ebet cogu kisi de bu belirtiler var ama farkindaysaniz asi olanlarda oluyo bu. Ben hic asi olmadim esimde olmadi hatta ailelerimiz dahi olmadi. Düğünüm tam oandeminin ortasinda oldu eylul 2020 de. Korona cikti ikk yasak girdi tam 1 hadta once nisanim oldu benim sonrasinda nikah dugun hazirligi derken hergun hergun disardayidim kalabaligin icindeydim ki maskeyi de bi yere girerken taktim hep disarda takmiyodum acikcasi cunku nefes darkigim zar asiri derece bunaliyodum ki tam yaz aylariydi hazirlik zamanimiz hic korona olmadim düğünümde maske takma sorunlulugu yoktu gelin damadin ordada takmadim. Yine korona olmadim cok sukur evlendikten sonra da olmadim 1. Yilimzida izmire gittik tsril icin yine olmadim ki izmir alacati her zaman kalabalik bi uer yine olmadik. Ayrica abimin esi korona oldu, korona oldugunu ogrendigimiz gun temasliudim temasli oldugum hakde korona olmasim iki gun sorna soguk alginligi gecirdim sadece test de yaptirdim ama negatifti. Yani bu asiyi vurulanlar hel bu sikayetle hastaneye gidiyo esim hergun disarda insanlarla ic ice calisiyk ki her hadta sonu disardayiz yine de biseyimiz yok Allaha sukur. Ne zaman asi vurukundu sonrasinda hep isnanlarda sorunlar cikti madem asi dan kaynakli degil ben koronali bidiyke temasliudim olmadim, koronanin ortasinda nisan dugun nikah yaptim yine olmadim, e simdi birsuru insan hasta iyilesseler bile öksürük bas agrisi kaliyo bende ya da asiyi vuranlarda neden bu olmuyo? Aklim almiyo gerkceten mecbur vurulundu zamaninda umarim bida asi vurukuncak olursa kimse vurdurmaz 🤲🏻🤲🏻