Swan97 Oksaparı dün ilk defa kullandım bugün 6+1im. Akşam 17.30da vurdum iğneyi. Coraspini sabah mı kullanmalıyım biri akşam biri sabah şeklinde olması için, yoksa ikisini de akşam mı almalıyım? Kullananlar yönlendirmenize ihtiyacım var 🙏🏻
1palyaco Swan97 ben coraspini sabah kahvaltı sonrası kullanıyorum, oksaparı ise yatmadan önce vuruluyorum .
Mnktrtamnk Swan97 ben aspirini kahvaltıdan sonra alıyordum 32haftamdayım bıraktım oksapar yatmadan hala devam
Medos123 Swan97 bn coraspini gün içinde saat farketmiyor ne zaman aklıma gelirse içiyordum. Oksapar iğneyi de her akşam saat 9 gibi vuruyorum.
Dunja Doktorum bana da bu iki ilacı verdi. Ama hala coraspirine korkudan başlayamadım. Fazla gelmez mi acaba. Bazı forumlarda böyle yazdığını okudum. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı
Swan97 Dunja benim ilk gebeliğimde bebeğim gelişemedi düşük yaptım. Pıhtılaşmadan şüpheleniyorduk gen testimde gerçekten mutasyon çıktı. O sebeple doktor ikisini de verdi. Size test yapıldı mı?
MgKk 32+6 günlük hamileyim şuan ilk günden beri oksapar be aspirin kullanıyorum bana kalırsa iğneyi sabah yapın çünkü sabah uyandığınızda göbeğiniz daha yumuşak oluyor ve vurması daha rahat corasprinide akşam yatmadan için ben hep öyle yaptım 32. Haftamda da asprini bıraktım
Swan97 MgKk sabah eşim evde değil kendime de güvenmiyorum ellerim titriyor vurarken 😥 dün deniyim dedim batıramadım kendime
Swan97 Mnktrtamnk Medos123 çok can yakan bi iğne 😥 rabbim annelere nasıl bi güç veriyor bebeğimiz için 🙏🏻 şifa olsun yavrularımıza inşallah sağsalim kavuşuruz kucağımıza alırız büyütürüz 🤲🏻
Dunja Swan97 evet genetik test yaptırdım ilk düşükten sonra. MTHFR A1298C homozigot, paı gen mutasyonu 5G>4G heterozigot sonuçları pozitif çıktı.
Mnktrtamnk Swan97 evet malesef ya yakıyor bazen morarıyor bazen top top oluyor ama Allah sabrını veriyor galiba ya bende ilk başlarda çok zorlanırdım artık bakmadan yapıyorum ama bazende diyorum ne zaman bitcek şu ipne herşey şu minnaklar için ❤️🌸
Medos123 Swan97 evet gerçekten öyle. Karından vurmak daha az acıtıyor. Kolundan vurunca yarım saat boyunca ağrısı hiç geçmiyor. Bnmde karnım büyüdüğü için artık mecburen koldan vuruyorum. Bn sona doğru yaklaşıyorum. Darısı sizlere olsun inşallah
zeynepsg Belli bir rutin oluşturdum. Çalışıyorum ve oksapar biraz ağrı yaptığı için akşam 11 de vuruyorum coraspirini de öğlen 2 de içiyorum
Swan97 zeynepsg Papatya81 naneliseker_ teşekkürler kızlar 🙏🏻 peki kaçıncı haftada başladınız iğneye 6+0da başladım gen sonucu çıkınca. Sizce geç mi?
Papatya81 Coraspin oglen 1de oksapari aksam 11de vuruyorum basindan beri hep oyle kullandim arada ikisindede 1saatlik kadar saat kaymasi oluyor ama sknti olmadi
naneliseker_ Swan97 bebişte sıkıntı yoksa sorun yok. Ben 4.haftafa başladım erken başlamak istedim doktorum 5.hafta demişti.