• Gebelik
  • Bu Sene 👶🏻Kız-Erkek👶🏻Hangi Sene ?

suzan_26 bence kız 👧🏻 ben de kızı daha çok duydum benim de bir kızım olacak inşallah 🙏🏻 2 ay sonra doğum 🐣

suzan_26 kesinlikle kız senesi 💕 benimde bir oğlum var şimdi 19 haftalık kzıma hamileyim gönlünden ne geçiyorsa o olsun kuzum 💕

suzan_26 merhaba canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın benim 4 aylık bi oğlum var 5 yaşında buda kız olacak inşallah yani genelde cinsiyet konuşuluyor ama kız diyende var erkek diyende ☺️ çin takviminden bi bak bakalım

Kesinlikle kız senesi benimde doktor kiz dedi içime erkek doğuyor hep detaylıyı bekliyoruz bakalm 😊

Srfe01 Aynıyız desene Rabbim hayırlısıysa gönlümüze göre versin 🤲🏻

suzan_26 bu sene genelde erkek senesi diyorlar ama benim kızım oluyor ilkinde de 2022 Ekim’de oğlum olmuştu yine erkek senesiydi kader kısmet işleri kısacası bu işler senesine göre de bakmıyor demekkk

Srfe01 hayır isteyerek oldu ilk oğlum İki yaşındayken bir kardeş daha olsun istedik o zaman 2022 yılında umre deyken bir düşük yaptım geçen yıl haziran ayında kazayla bir gebelik yaşadım onda da düşük yaptım bu seferki bebegimi isteyerek ve planlayarak doktor gözetimi altında oldu

MadameNoire Benim başıma öyle bir şey gelmesin istemem ya elbise alacağım o kadar hazırlık yapacağım sonra cinsiyeti başka çıkacak vallahi çıldırırdım😂

suzan_26 13 haftalıkdan sonra tam yerine geçiyormuş artık belki erken diye olabilir mi sağda olan yadakafasıda sağdamıydı şaşırdım şuanda