yenidenanne34 2prensesannesiiii 10 gun sonra gittim ben ama daha önce çıkmıştı bence çünkü e nabizda gördüm çıkan değerleri. 3 4 gün sonrasiydi
1palyaco Betuulll1 grafik e nabıza düşmüyor maalesef . Bende cuma günü sonuçlar için gideceğim sanırım grafik doktora gidiyor direkt gitmezse de laboratuvardan alabiliriz . Ben doktorun odasına girmeden önce laboratuvara soracağım.
Alan_Yeliz 2prensesannesiiii onu tam olarak hatırlamıyom ama erken yaptırmıştım galiba😀ikili taramada sorun çıkmadı diye 3 lü taramayı gerek duymadı doktor
Nill_ 2prensesannesiiii 2prensesannesiiii ben denizli deyim bana devlet artık ikili tarama yapmıyor dediler sadece denizliye özelmiymiş bu anlamadım :)
Alan_Yeliz Nill_ her hastane yapar bunu aslında ilk sizden duyuyorum yaptirmiyolar diye bu sizin izninizle olan bişey ama benim gittiğim doktor bana hiç sormadı gerekli bişey dedi yaptırdı iznimi almadı yani
Paronayanne 2prensesannesiiii 1 hafta sonra çıktı balım . Ultrason olan hemen sonuçlanıyor zaten de kan 1 hafta sonra çıkıyor
Nill_ 2prensesannesiiii 4 sene önce ilk cocugumda yaptırdım devlette eskiden vatdı şimdi yok dediler banada 😁