Rozalii-67 İlk hamileliğimm 15+3 üm bazen göbeğim çok çıkıyor bazende biraz küçülüyor fark ediyorum bunun sebebi nedir acaba tecrübem sıfır doktora gitmem gerekiyor mu😥
Elif522834 Rozalii-67 ilk hamileleğim 28+3 üm ve görüşüm aman aman belli etmiyor kendini 😄 bebiş gayet sağlıklı ve herşey yolunda çok şükür o biraz da bünye ile alakalı 😊
11-02- Rozalii-67 merak etme cnm normal hamilelikte bağırsakların çalışma hızı azalır Buda şişlik yapar yani gaz vs o yüzden bazen karnın büyür bazen eski haline döner benim göbeğim 6. Aydan sonra belli olmaya başlamıştı
Ayse_gul46 Rozalii-67 bende 14 haftalık gaz dan dolayı olabilir Benimde yemek yiyince kendini belli ediyor sabah dümdüz 😁
Miracleee Rozalii-67 ilk aylarda siskinlikten dolayı oluyor öyle canım. Benimde sabah hiç bisey yoktu akşama sanki doğurmak üzere gibi sisiyordum
Rozalii-67 11-02- bilmiyorum ya bazen 6 aylık gibi çıkıyor bazen yok korkudan ne yapacağımı şaşırdım tecrübesizlik çok hamilelik psikolojisi daha zor gerçekten ☹️
cokbilmismom Şişkinlik oluyor bazen benimde öyle çok fazla sisiyor sabah bi bakıyorum karnım küçülmüş 20. Hafta
Rozalii-67 cokbilmismom ya benimde doktorum göbeğin büyük olur diodu o yüzden küçülünce tedirgin oluyorum 🤦
11-02- Rozalii-67 evet gerçekten zor bende çok panik yapardım ama merak etme normal şimdide en ufak sancıda doğuracağım sanıp hastaneye gidiyoruz 😅🙈
Miracleee Rozalii-67 ben 22 haftadan sonra kilo almaya ve göbeğimi hissetmeye başladım. Yavaş büyüdü benimki galiba. Şimdi 30. Haftadayim kocaman oldu karnım.
yenidenanne34 Rozalii-67 normal ben 13 haftaligim aksamlari gobegim 5 aylik gibi oluyor sabahlari küçülüyor 😄 şişkinlik gaz vs den dolayi korkulacak bisey yok 🥰