Polatalemdar ttazeannee gerçekten çok mantıklı bende kararlastiricam ve artık kimseyi dinlemicem konuşsun konuşsun dursunlar
biradetanneadayi Polatalemdar Almila Erva Asel Zümra Alya Buğlem Lina Alin Nil Rana İlay İdil Yüsra Sağlıkla gelsin minik 💖
Polatalemdar Tuliy5 ya işte benim sinir olduğum da. Herkesin ismi begenmesine gerek yok ama çocukta hak görüp kendi koymaya çalışmalarına sinir oluyorum yani bir kere sormamislar bana nasılsın iyi misin diye bir şeye ihtiyacın varmı diye bütün herşeyini ben çekeyim ama onlar koymak istesin birde bu isimden farklı kaynatamdan yana ciddi derecede sorunlarım var dünyanın en güzel ismi de olsa o söyledi diye koymam
Polatalemdar Ayse4242 çok teşekkür ederim bende meryemi aşırı seviyorum ama oda teyzemin ismi diye düşünmedim 🥰🥰🥰🥰
Polatalemdar Beyza2727 ablamın kızının ismi de asel mina 🤣🤣ben koyarsam karışırlar hep.boyle 😍😍😍ablam koymasaydi koyardım 😍😍
Eylulpera Polatalemdar Yiğit e uygun isimler geliyor aklıma Yıldız Yasemin Yeşim Yaren Yağmur yeliz Yonca Benim bı kızım olsaydı Eylül olacaktı güneş ve Pera da düşünmüştüm..
Nur_gnn Polatalemdar Polatalemdar Allah yardımcın olsun canım eşinden başkası çözemez . Siz bir an önce kapıyı değiştirin kilitleyin yatarken hatta odada olmadığınızdada kilitleyin
elmaelmaelma Ben henüz cinsiyeti öğrenemedim ama mihre ve İdil isimleri hoşuma gidiyor kız için. Siz de bir eşinizin ailesini fazla kafanıza takıp üzülmeyin. Karı koca oturup konuşun, içinize sinen isimde karar kılın