meraldurmaz Polatalemdar eski Türkçe bir isim anlamı ise en yüksek nokta, zirve demek ☺️ biz çok severek sesleniyoruz şimdiden kızımıza fikir olur umarım
Polatalemdar Birmumdur aa İdil çok uyumlu çok teşekkür ederim. Evet kesinlikle insanın morelini bozmakta bir numaralar
Polatalemdar Ozr42 kesinlikle katılıyorum. Bütün cefayi ben çekerken insan istiyor ki ismini de ben koyayım hemde güzel şeyler olsun. Söylediğiniz isimler de çok güzelmiş çok teşekkür ederim 🌹
Polatalemdar Gulsahgunhan çok güzeller ya balım da kulağa aşırı hoş geliyor 😍😍 sağlıkla alın inşallah 🥰
Polatalemdar neanladinyurdagull ayy gerçekten çok güzel ben de öyleyim kimseyi karıştırmak istemiyorum benim ismimi dedem koymuş asla beğenmiyorum annemgil koysaydi daha iyi koyarlardı. Eski isim benimki. Çilekte çok güzel bence ♥️♥️
Polatalemdar Beyza2727 ablamın kızının ismi de asel mina 🤣🤣ben koyarsam karışırlar hep.boyle 😍😍😍ablam koymasaydi koyardım 😍😍
Polatalemdar Ruya5 hahahahah kesinlikle inadına yabancı isim mi koysam napsam 🤣🤣🤣vallahi trollicem dicem Jennifer koydum
Polatalemdar Nur_gnn evet kesinlikle habire birbirimize giriyoruz hayır ben soylicem benim önümü de kesiyor ben odaya girme diyorum ama yatıya gelme diyemiyorum eşim yüzünden
Nur_gnn Polatalemdar Polatalemdar Allah yardımcın olsun canım eşinden başkası çözemez . Siz bir an önce kapıyı değiştirin kilitleyin yatarken hatta odada olmadığınızdada kilitleyin