Oznurboluzun dogamoms bizimde son 31 inanamıyoruz eşimle beraber şaka gibi 1 aya yavrumuz kucagimiza olacak nasipse 💜👼🙏
dogamoms Oznurboluzun bizim de aynen öyle ilk çocuğmz hem çok heycanlıyız hem inanamıyoruz sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻💖💖
Ssshhh Bizimde 32 gün kaldı ama erken doğum riski var benim progestan alıyorum sancılarım oluyor hafif hafif heran gelebilir diye çok korkuyorum ilk doğumum olacak ne yapacam hiç bilmiyorum çok heyecanlı ve duygusalım 😰🤗
dogamoms Ssshhh korkmayın Allahın izniyle zamanında gelir inşallah ama gelse bile artık riskli dönemleri atlattık bence rabbim en sağlıklı hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Nurbanu34 Nurbanu34 rahim ağzım sınırda zaten progestan fitil kullaniyorum. Simdi fitili koycam o rahatlatmazsa ariycam doktorumu. Insallah yalanci sancidir en azindan 2 hafta daha dayansin istiyorum 🙇
sonsuzmasalim dogamoms bize son 39, felaket halde kaşık ağrısı yaşıyorum haftaya perşembe hastane de kontrolüm var orda bakacaklar sezeryan mı yoksa normal doğum mu diye. Sezeryandan da çok korkuyorum inşallah normal doğum nasip olur😭
dogamoms Melis_tugba bazen 1 2 hafta gerilik olabiliyomuş sonra toparlıyomuş stres yapma bence en kötüsü stres güzel beslenin düzelir Allahın izniyle 🙏🏼
Yarenelibol dogamoms son 33 ocağın 24 ü gözüküyor heycandan korkudan ölücem çok öabuk geçtide bu son 30 geçmiyor nedense ilginç😂😂😅 hergün rüyamda doğuruyorum farklı farklı şeyler görüyorum deliriorm galiba
dogamoms Yarenelibol evet zaman yavaş ilerliyo cidden 😩 ve ağrılar zaten daha da zorluyo zamanın geçmesini 😥😥
Yarenelibol Bu gün arıları ne demek kasıklarm ara ara arıo ama hafiften kafası orda die sanıordm gün arısı demekmi bu
Bebegimvebiz dogamoms bir şekilde olacak benim neyim eksik ki diyorum motive ediyorum yalancı sancidan sonra ben iptal 😬😂