dogamoms Heycan endişe mutluluk korku karmakarışık duygular içerisindeyim 🙈🙈 her şeye ağlayabilirim artık fazla duygusalım 🤦🏼♀️😥 sizde durumlar nasıl kızlar??
Tostosunannesi dogamoms Bizede son 36 ama zaman gecmiyoo 🤦♀️ Hayırlısıyla kucagimiza alsak diyoruz artik çok sabırsızlanıyo insan 😍 Ruyamda dogurmaya basladim icimde surekli bi heyecan korku endise var 🤷♀️
Muhammedamine dogamoms son 16 💙🕺🏻💃🏻 inşAllah sağ salim gelsin tostosum cümlemizinki İnşAllah . Bana hala çok varmış gbi geliyor ama her anda gelebilir çok hazırım gelsin 🐣
Albertos dogamoms son 36 heyecan dorukta bugün kontrolümüz var güneş kızımı görmeye gidicem çok özledim rabbim Cuma günün hürmetine sağsalim kucağımıza alalım yavrularımızı
mineeeee dogamoms Bizde de son 36 🤗🤗Bende rüyalarım da kabuslar görüyor. Doğum yapıyormuşum tekrar tekrar🤗🤗🤗
dogamoms Tostosunannesi evet biran önce doğsa diyorm sonra aman içimde ne kadar kalsa o kadar iyi sağlıklı diyorum dengem şaştı benim iyce 😂🤦🏼♀️ Gördüğüm her bebeğe her doğum hikayesine ağlar oldum umarım doğunca düzelirim 🙈🙈
secilertu Tostosunannesi bize de son 39 😍 aminnn inşallah sağlıcakla gelsinlerrr 🤲🏻 Gününü beklemez dedi mi doktorunuz acaba ? Ocak bebekleri sabırsız olacaklar heralde 😊
dogamoms Muhammedamine amiin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım büyütelim yavrularımızı ❤️ Bana da daha çok varmış gbi ve sanki ben kendimi bildim bileli hamileymişim gbi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nurbanu34 dogamoms bizimde son 31 gun kaldi 😍 geceden beri belimde hafif hafif ağrılar var kasiklarimda sizliyor korkuyorum biraz 🙊
dogamoms Nurbanu34 yalancı sancılar olabilir sancın artıyo mu dikkat et canım bi duş al bak bakalım geçicek mi geçmezse doktoruna danış derim riske atma
Nurbanu34 Nurbanu34 rahim ağzım sınırda zaten progestan fitil kullaniyorum. Simdi fitili koycam o rahatlatmazsa ariycam doktorumu. Insallah yalanci sancidir en azindan 2 hafta daha dayansin istiyorum 🙇
Bebegimvebiz dogamoms son 19💙🙏 yalancı sancılar yakami bırakmıyor korkuyorum bakalım ne zaman gerçek sancı gelecek 🤷
Bebegimvebiz dogamoms bir şekilde olacak benim neyim eksik ki diyorum motive ediyorum yalancı sancidan sonra ben iptal 😬😂
dogamoms Melis_tugba bazen 1 2 hafta gerilik olabiliyomuş sonra toparlıyomuş stres yapma bence en kötüsü stres güzel beslenin düzelir Allahın izniyle 🙏🏼