Gulsen4224 Sermec27 rica ederım balım oğlum iyi büyüdü kızımda büyüdü ikisi bi büyüyüp gidiyor balım senin oğluş nasıl paşa😍🤭
Sermec27 Gulsen4224 maasallah canım Allah izin ömürler versin iyi çok şükür canım biraz göz sorunumuz var gözlük kullanıyoruz 6 7 civarı gözü onun dışında şükür iyiyiz rabbim daha iyi etsin inşallah 🥰🤲
Gulsen4224 Sermec27 Amınn daha daha iyi olsun inşallah kuzucum canım hamilelik nasıl gidiyor tatlım 😊😊🥺🥺
Sermec27 Gulsen4224 Amin canım 🥰 hamilelik şimdilik iyi gidiyor ama 7 11 hafta arası çok sıkıntılı kanamalı riskli geçti şimdilik iyi şükür canım inşallah böyle devam eder 🥰🤲
Gulsen4224 Sermec27 çok şükür güzelim yorma kendini çiceğim hep böyle iyi daha daha iyi gitsin inşallah 🤲😍
Sermec27 Gulsen4224 Amin canım Allah razı olsun inşallah rabbim çok büyük güzel günler gösterir inşallah 🤲🥰
sehrengiz_8 Sermec27 a a a hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hareketlerini hissediyor musunuz peki ben 15+6 haftalığım henüz hissetmedim. Cuma günü gideceğim ben de kontrole inşaAllah her şey güzeldir sorunsuzdur.
Sermec27 sehrengiz_8 amin Allah razı olsun hepimizin inşallah ya şöyle hareket hissetmek değilde dün ilk kez böyle gidiklanma gibi bir şeyler hissettim ilk hareket gibi bir nevi 🥰
La_Liberte Sermec27 canım benim ya hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻 🥰🧿 sağlıkla sıhhatle kucağına al oğluşunu. Diğer oğluna arkadaşlık edecek inşallah 🌺
Sermec27 La_Liberte amin canım Allah razı olsun inşallah öyle olur güzel bir şekilde kardeş arkadaş olurlar inşallah 🥰🤲
Sensizolmaz Sermec27 bizce benim bebeğim ne hissiyatina göre 🤭😘 Bı erkek dediler bı kız dediler 35 haftalık doğuracam hala tam belli deyil bizim bebek bacak arası hala kapalı sadece kemik yapısı kız dendi
Sermec27 Sensizolmaz kız bence 🥰 neredeyse doğacak ya nasıl anlamıyorlar hala hiç mi bacak arasını açmıyor
Sensizolmaz Sermec27 erkek bebek istiyorum kızlarım var Rabbimden hayırlısi sağlıklı olması 5 hamileyim
Pamuk Sermec27 Ah nasıl duygulandım biliyor musun.Her kanama da yazdığın kalp atışı duyar miyim diye beklediğin günü hatirliyorum🥹
Sermec27 Pamuk Allah razı olsun çok şükür o kötü günler geride kaldı inşallah bundan sonra daha güzel günlerimiz olur Allah’ın izniyle 🥰💜🤲