Merhaba hanımlar bir çoğunuz beni tanıyorsunuz artık 3 bebek kaybım var iki kürtajım ve bir ölü doğumum ilk oğlumu anne karnında kaybettim çok şükür rabbim bana bir evlat daha nasip etmişti ikinci oğlum su an 31 aylık onda da baya kanamalar sıkıntılar yaşamıstim çok şükür rabbim bana bağışladi 6 ay önce yine hamile kalmıştım nasip olmadı şu an Allah nasıp ederse 15+2 haftalik hamileyim bunda da çok yoğun kanamalar düşük riskleri yaşadım kanama alanım vardi normalde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama 8 hafta 14 hafta arası iğne kullanmadım kanama alanı var diye çok şükür hiç bir şey olmadı yani herşey bahane bir bebeğin ömrü varsa her şekilde doğuyor.
Bu arada belirtilere gelirsek benim çok bulantım kusmam olmadı bir kaç kez kustum sadece genel anlamda iştahım açıktı ne kasık ağrısı ne bel ağrısı pek bir şey yaşamadım sadece tek fark ben diğer 4 gebeligimde hiç göğüs hassasiyeti yaşamamıştım bunda yaşadım sadece ara ara yine gelip gidiyor göğüs hassasiyeti su an sadece çok yorulursam bel ağrısı vajina sizlamasi oluyor onun dışında gayet iyiyim yani kendimi hamile gibi hissetmiyorum diyenler korkmayın benimde pek belirtim olmuyor ama maasallah herşey yolundaydi şu an 15+1 haftalik hamileyim ama 16+1 gözüktü ultrasonda genelde sağ tarafımda doluluk hissediyorum çin takvimine göre kan yenilemeye göre kız Makasa oturdum kız ama oğlum olacakmış kız annesi olmayı da isterdim ama benim için hayırlısı böyleymiş çok şükür onu veren Rabbime inşallah sağ salimde doğar Allah’ın izniyle 🤲🥰 Bu arada bir şey duydum aslında çok inanmadım ama ilk çocuğun saçlarının uçları yukarı doğru olursa erkek aşağı doğru olursa kızmış benim oğlumun saçlarının uçları yukarı doğru bizde tuttu ama belki de hurafedir .Neyse işin özü ben çok mutluyum rabbim onca şeye rağmen bebeğimi bana bağışladi çok şükür bu bana yeter inşallah bu son bebek diye düşünüyorum çünkü bu 3. Sezaryen olacak ve ben çok yıprandim hamileliklerim de çok sıkıntılı geçiyor inşallah oğlum sağ salim doğarsa bebek defterini artık kapatmayı düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🤲🥰💜