Egemoms1303 Mervs Vallaha öyle oldu elhamdülillah canım benim Allah razı olsun cümlemiz inşallah Hayırlısıyla kavuşalım ❤
Egemoms1303 Naciyemutlu ayy canım benim Allah razı olsun unutmamışsın 😍 inşallah cümlemiz için hayırlısıni nasip etsin Mevlâm sağlıcakla ❤
LamiyaCetinkaya Egemoms1303 En kolayından bir doğum diliyorum sana, 3 sene önce ben de Ocak ayında doğum yapmıştım şimdi oğlumun doğum gününü bekliyoruz sabırsızlıkla😍❤️
YaSeEeeee Egemoms1303 Allah yardımcın olsun canım su gibi hafif geçsin inşallah, darısı bizlere güm bekleyenlere güzel hikayeyle gel inşallah 😍
Tuba_23 Egemoms1303 bende yarın sezeryan olacağım Rabbım yardımcımız olsun inşallah sağ salim alırız kucağımıza
Egemoms1303 Tuba_23 Allah yardımcın olsun seninde canım 🥰 Rabbim hayırlısıyla oldu çok şükür sevinci yaşatsın cümlemize ❤
myangelson Egemoms1303 anaa kız ne ara günün geldi aboo 🥲 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🧡🧡
Egemoms1303 myangelson canımm benim çok teşekkür ederim 🥰 baktım bizim kızlar gittiler benim oğlan abi diyecek bende dedim durmayayım 🙈