Egemoms1303 Selâm kızlar 🥰 Sıra bana geldi. Çok heyecanlıyım, korkuyorum, tedirgin oldum.🤯 Yarın 39+3 de spinal sezaryen olacağım nasipse 🥰 inşallah okuduğum o pozitif hikaye postları bana da nasip olur 🤲🏻 Dua eder, dua beklerim ❤
KadersizMelek Hadi hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah Rabbim canım, bizleri de unutma duanda benim de 30 ocak 🙋🏻♀️
Yaren1907 Egemoms1303 Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayo nasip eylesin ağrısız açısız şekilde kolay doğumunuz olur inşallah🥰🧸
Mervs Egemoms1303 yaa çok şükür sağ salim günleri bitirdin 🥰 Hayırlı ömürlü olsun sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🏻😍
Egemoms1303 Mervs Vallaha öyle oldu elhamdülillah canım benim Allah razı olsun cümlemiz inşallah Hayırlısıyla kavuşalım ❤
Naciyemutlu Egemoms1303 darısı bizlere 🤲🏻sağsağlım sağlıkla al kucağına ikinizde kolaylıkla atlatın doğumu 🌸 ve lütfen doğum sonrası evin durumunu düşünme herşey çok güzel olacak de kendini hep telkin et bebeğinin tadını çıkar 😉🧿
Egemoms1303 Naciyemutlu ayy canım benim Allah razı olsun unutmamışsın 😍 inşallah cümlemiz için hayırlısıni nasip etsin Mevlâm sağlıcakla ❤