Selam anneler İzmirde güncel fiyat aldıgınız sezeryan ücreti ve hastane isimlerini öğrenebilir miyiz 🪷
İzmir Özel Hastane Sezeryan Ücreti
Ozlmcnn6 Ben daha hamileliğimin çok başlarında sormuştum güncellenmiştir illaki perşembe günü kontrol var öğrenip yazarım isterseniz
Ozlmcnn6 22500 doğum 965 muayene su hospital
Camlicagizem cok iyi olur❤️
- Düzenlendi
Ozlmcnn6 Bugün kontrolüm vardı sordum Tınaztepe galen hastanesi Doç Ceren gölbşına gidiyorum ben muayene 1015₺ doğum 25binmiş zamsız hali zam gelse bile en fazla 30olur denildi oda-kapı süsleme bebek bakımları aşılar vs 4-5 poz fotoğraf çekimi dahilmiş bilginiz olsun 😇 (opsiyonlamak istenirse 36. Haftadan önce olmuyormuş)
- Düzenlendi
Camlicagizem tesekkürler☺️
Camlicagizem ben kuşadasında yaşıyorum burda fiyatlar 36 dan başlıyor zamsız hali Ve yetersiz saglık hizmeti var doktordan memnunsanız haftaya randevu alayım☺️
Ozlmcnn6 Uzakmışsınız da normal planlıyorsanız zor olur gibi sizin için ama planlı sezaryen düşünüyorsanız denenebilir çünkü bir çok doktor gezdim bende fiyatlar uçmuş durumda hem hastane konumu temizliği açıkçası fiyatı cazip ben çok memnunum şahsen güler yüzlü tatlı dilli bir doktor doçent zaten kendisi bilgisi de yetersiz değil bence memnun kalırsınız 🫶🏻
Camlicagizem sezeryan düşünüyorum☺️
Ozlmcnn6 İzmir Can hastanesi aralıkta sezaryen normal farketmiyor 25 bin dediler, ocaktaki zamla 30-35 bin bandında olacak dediler ama henüz öğrenmedim 🤷🏼♀️ haftaya kontrolüm var o zaman öğrenip yazabilirim 🤗 muayene 1015 tl olmuş
Ozlmcnn6 Ben Tavsiye ederim kaç haftalık oldunuz
Camlicagizem 21 Hafta İzmirde ayrıntılı ultrason a kime gitmiştiniz acaba
Ozlmcnn6 O dönem doktor arayışındaydım bende detaylıyı ekolde yaptırmıştım gürsoy pala dr ismi ondan da memnun kalmıştım 1200₺ di sanırım detaylı fiyatı