leyligul234 Syavuzs Herkeste aynı değil bence ya bazen gerçekten çok ağrılı hareket ediyor herhalde diyorum döndü sonra bı bakiyoruz hooop ayaklar fıt fıt asagida 😄 37 ye kadar döner umarım daha 3 haftamız var ☺️
e_blue_sky_a leyligul234 o zaman bebek henüz doğum pozisyonunda değil ayakları aşağıda ise makat geliştir
leyligul234 feridedmt aşağıya yoğun bir basınç oluyodur eminim☺️ o şekilde fark edilir sanırım bir de ayaklarından yoksa anlayabileceğimi sanmıyorum bende ☺️
leyligul234 Kusumoldu Hayırlısı bakalım umarım öyledir haberdar edersiniz bende cuma kontrole gideceğim☺️
simaymasalim leyligul234 27 haftada kontrolde baş geliş demişti doktorum 35deyiz hala aynı hıçkırıklarını hissettikce başının aşağıda olduğunu biliyorum ilk bebegimde 27 28 de falan dönmüştü kız bebek geç gelir dediler hep ama kızım sezaryen gününden önce gelmek istedi🤭😅
leyligul234 simaymasalim Ah aksine bizde de hep kız bebek erken gelir diyorlar sizin kızınız da doğrulamış bunnu 😄 bazen aşağıda hickiriyor bazen yanda bence hala yeri var ve benimki kıpır kıpır geziyor 😂
Seher1616 İlk günlerden beri diyim ilk muayenemden beri bebek hep baş aşağı duruyor iki ay kaldı doğuma bir aksilik olmazsa sonlarda dönmezse eğer bilmiyorum artık ilk gebelik 🤷🏻♀️
simaymasalim leyligul234 kuzenim kızını 42. Haftada zorla doğurdu daha beklese beklerdi gelesi yoktu bebisin🤭🤣 benim bebiste kıpır kıpır hiç durmuyor ama baş geliş olduğunu anlıyorum hareketlerinden şuan doktordan çıktım oda baş gelis dedi anlaşılıyor yani🤭
leyligul234 simaymasalim maşallahhh 42 hafta mi 😂 umarım bende anlarım her yerde kıpırdıyor hiç anlaşılacak gibi degil su an 😂
LamiyaCetinkaya leyligul234 Benim oğlum çok hareketli olduğu için ne zaman döndüğünü hiç anlamadım, 28de tersti 33te gittiğimde dönmüş dedi doktor
leyligul234 LamiyaCetinkaya bana da geçen hafta transvers geliş dedi yan yatıyormus ama yeri bol döner dedi bakalım bu cuma ne diyecek ama sanmıyorum şu an döndüğünü
leyligul234 e_blue_sky_a evet muhtemelen dönmedi de. Zaten ne zaman doğum konusulsa kızgın ifade alıyor cikmai istemiyor herhalde 🤭