leyligul234 Sevgili anneler. 33+1 haftadayim kızım daha dönmemiş . Sizin bebeğiniz ne zaman kaçıncı haftalarda döndü? Siz döndüğünü hissedebildiniz mi? 🥰 Lütfen cevaplarsanız çok sevinirim..
genc2kizannesi leyligul234 bende 32 haftadayım makat geliş kafası tam sağ göğsümün altında duruyormus ayaklarıyla kasiklarima vuruyor ama doktor söylemeden önce anlayamiyordum ne tarafta diye 😊
Yaprakdokumuseverr leyligul234 37 falandı ben anlamıştım döndüğünü balık gibi kaydı döndü bide su sesi geldi hani böyle çok içip karnımızı sallayınca çıkardı ya aynı öyle
Zeyasln leyligul234 28 de döndü hissettim o gün yaşadığım bel ve kasık ağrısı asla unutmam 29.hafatda doktora gittiğimde daha muayne olmadan doktora dedim bebeğim döndü sanırım çok ağrı yaşadım diye baktığında dönmüştü onu anlamamak mümkün mü bilmiyorum gerçekten canım çok yanmıştı
1yenianne11 leyligul234 sanırım bizim kızçe aceleci 33+0 ım bende 3 doktor kontrolündede hep baş gelişli dedi hatta dün ve bugün aşırı baskı hissediyorum aşağıya canımı çok acıtıyor söyledim doktora da itiyor kendini bacaklarını açıp kapıyormuş spor yapıyor yavrum 😂😂
leyligul234 genc2kizannesi inanın bende anlamıyorum bazen elimde yokluyorum totosu mu sırtı mı neresi denk geliyor bilmiyorum ama kasıklarımda ayaklarının pıt pıtlarini hissediyorum 🥲☺️
leyligul234 Yaprakdokumuseverr ne kadar garip ve güzel bir his ☺️ doktor durmadan dönmesinden bahsediyor endişeleniyorum daha erken değil mi zaten bu haftalarda bekleniyor tabi de yine de vakti var sanırım
leyligul234 Zeyasln ne kadar erken dönmüş ☺️ bende de ara ara sancı oluyor ama anlayabileceğim gibi değil sanırım ya sadece kasıklarımda resmen ayaklarını hissediyorum öyle bir hissiyat var dönmesini bekliyorum .
genc2kizannesi leyligul234 hep kıpraşsın istiyorum sizde de aynı mı, bir benmi çok fazla keyif alıyorum bu durumdan acaba 😄
leyligul234 genc2kizannesi kesinlikleeee😍 bayıldım hamileliğin hissine.. cocukcağzım azıcık durdu mu ben yoklamaya başlıyorum öyle güzel ki acısı ağrısı bile armağan geliyor bana da☺️
leyligul234 1yenianne11 Hazırlık yapıyorsa çıkmaya demek ki 😄 aman acele etmesin zamanında gelsin inşallah ☺️ benimki de dönsün yavaş yavaş hiç niyeti yok gibi 😄
leyligul234 genc2kizannesi Gerçekten her şeye bedel insan bu süreç hiç bitmesin istiyor hemde bitsin istiyor çok garip.. sağlıkla kucağımıza alalım zamanında insallahh ❤️ kaç haftaliksiniz
Syavuzs leyligul234 kuzum valla benim 35 te gittim tersti . 37 gibi tekrar gittim dönmüştü çok sevindim. Ama herkes hissedersin o an dedi fakat hissetmedim . Bir bakmışsınız dönmüş yani 🫢
leyligul234 Syavuzs Herkeste aynı değil bence ya bazen gerçekten çok ağrılı hareket ediyor herhalde diyorum döndü sonra bı bakiyoruz hooop ayaklar fıt fıt asagida 😄 37 ye kadar döner umarım daha 3 haftamız var ☺️
feridedmt leyligul234 37 ye kadar hep makattı 37 de dönmüş artık dönmez diyorduk😊 ama ben hiç hissetmedim doktor da hissedilmez dedi zaten ama döndükten sonra aşırı ağrılarım olmaya başladı makat geliş çok rahattı ve hareketleri makata höre 2-3 kat fazla hissediliyor😄
leyligul234 feridedmt aşağıya yoğun bir basınç oluyodur eminim☺️ o şekilde fark edilir sanırım bir de ayaklarından yoksa anlayabileceğimi sanmıyorum bende ☺️
Kusumoldu Haftamda ağrılı bir kasılmam oldu karnım taş gibiydi ve yukarıdaydı iki gün sürdü sonra bir anda bi rahatlama bi hafiflik geldi. Karnım da aşağı indi ben döndü diye tahmin ediyorum ama cuma kontrolümüz var öğreneceğiz bakalım
leyligul234 Kusumoldu Hayırlısı bakalım umarım öyledir haberdar edersiniz bende cuma kontrole gideceğim☺️