Matmazell19 svgzngn 38+1 beklemedeyiz 🥰 kilolar kaç sizin normal doğum görünüyor bizim ama bebeğin kilosu sıkıntı olur mu
Matmazell19 Kizlarin_Annesine06 benimde aynı gün aynı kilodaydı cok hızlı kilo alıyorlar son haftalarda 😂 normal doğumu zorlayacak mı sence
myprincessgirl 37+5 normal doğumu bekliyorum bende bakalım ne zaman gelecek sancı kasılma var ama düzensiz oluyor
htcktkym 38+3 olduk bizde kilosu 3500 normal doğumu bekliyoruz nst de sancı çok düşük ama bazen kalp atışları yüksek çıkıyor
Emineyildirim06- 37+6 suan , geceleri kasıklarıma agrı giriyor ama gelen giden yok henüz, bugün açıklık bakıldı baya canım yandı , 3300 kilosu 2. Dogumum
Kubra_haciomer svgzngn 38 oldum 2 gündür kasıklarım ağrıyo ve mide bulantım var çok kötü 🥲 dün gece kusmaktan uyuyamadım. Birde çok toplanıyor bebek kasılıyo karnım çok sertleşiyor uzun süre de düzelmiyo artık gelsinler 🥹
Nesli2501 bademommss__ geçen hafta nst de bir tane sancım çıkmıştı öyle baktılar açıklığa onun dışında ağrım sancım yok
Baybisi 38+6 bakalım ne zaman gelecek bende merak ediyorum açıklığı siz gözle görebiliyor musunuz yada hissediyor musunuz
Bsrnsyy 38+3 olduk 2. Gebeliğim ilk 37+5 te gelmişti herşey biranda olmuştu bu bebişim üşengeç çıktı sanırım hayırlısı ile bir avazda kucağımıza alalım inşallah 🙏
Rukenn svgzngn biz de bugün itibariyle 38+0 olduk Perşembe günü dogum olacak insallah 2. sezeryan im ama korkuyorum spinal olcam bu kez 😑
Eru svgzngn 38+2 olduk gelen giden yok 37+4 de muayne oldum açıklık yoktu normal doğum için beklemedeyiz muayne gununden beri suquat bacak hareketleri kaynar su tutma hurma hepsini yapiyorum persembe gene kontrol var bakalim nasil hayirlisiyla biran evvel saglikla gelsinler inslh 🙏