yusufalpmom IKRAM_01 teşekkür ederim evet okumuştum bu doğum hikayesini bısey danışsam ne sekılde doğum yapmak istediğini size mi soruyorlar sadece spinal mi yapıyorlar
Mervesahinklc1 IKRAM_01 genel anestezi için ısrar etseydiniz acaba anestezi uzmanı genel yapar mıydı ki? Bende genel anestezi istiyorum umarım kabul ederler
Mervesahinklc1 IKRAM_01 bende adana şehire gidiyorum. Zorunlu sezeryan olacağım ama genel anestezi almak istiyorum spinal anestezi beni çok korkutuyor. Umarım beni dikkate alıp genel anestezi yaparlar
IKRAM_01 Mervesahinklc1 Canım bak bakalım ne diyecek. Birde günü Dr. Vermiyor başka bir oda var oraya yönlendiriyor. Ben 3 gün uğraştım gün almak için. Kolaylıklar diliyorum. Birde ben gün almak için odanın kapısında beklerken bir bayan 37 haftalıktı gün vermedi. 39. Haftada gel direk acilden giriş yap demişti
Mervesahinklc1 IKRAM_01 haydaa bakalım beni nasıl yönlendirecek. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️
IKRAM_01 Mervesahinklc1 Bence öyle derse daha iyi olur. Yoksa gün almak gerçekten bayağı bir uğraştıcı. Rica ederim ❤️
Mervesahinklc1 IKRAM_01 bilmiyorum acilden alması iyi mi olur kötü mü olur emre bey ya da sefa bey doğuma girsin istiyorum direk doktorlar hangi gün çalışıyorsa kendi listesine göre kendi olduğu güne gün verir inşallah
IKRAM_01 Mervesahinklc1 maalesef canım o gün hangi Dr. Varsa o giriyor ben sürekli eren haytoğluna gittim ama doğuma fikriye ışık Adıgüzel girdi
IKRAM_01 Mervesahinklc1 Sağlıkla gelsin bebişin canım. Evet bekliyorum muhakkak haber et kuzum. Sen nerede oturuyorsun
Mervesahinklc1 IKRAM_01 ben kahramanmaraşta oturuyorum da adanalıyım canım adana şehirde takip ediliyorum. Doğuma az kaldı diye adanadayım annemlerde kalıyorum :)
IKRAM_01 Mervesahinklc1 Anladım canım. En iyisini yapıyorsun ben çok memnun kaldım şehir hastanesinden doğumda darısı sana İnşallah
Rumeysaakskin Bende eren beye gidiyorum normal doğum olduğu için doktor tercihi yok tabiki ama doktorunuzla görüşüp hangi gün ameliyat gunuyse vermiyor mu acaba bir danişsaniz
Mervesahinklc1 Rumeysaakskin pazartesi günü gittiğimde görüşmeyi düşünüyorum canım inşallah öyle ayarlanabilir
IKRAM_01 Rumeysaakskin günü Dr. Vermiyor ki canım. Bende öyle sanıyordum ama eline bir kağıt veriyor git bunları yap diye. Nst EKG kan idrar sonuç çıkınca anestezi ve bir oda var o odaya gidip gün almak. O gün hangi Dr. Varsa şansına. Ama Dr. Fark etmiyor yaa ben memnun kaldım Dr.dan yani. Bende erene gidiyordum ama doğuma o girmedi
Mervesahinklc1 IKRAM_01 bende mart ayında aynı sezeryan gibi kist ameliyatı oldum canım çok güzel ilgilendiler çok memnun kaldım darısı doğuma inşallah
Rumeysaakskin IKRAM_01 şuan için hastaneden bilginiz varmı nasıl ebeler falan acaba etrafimda bir iki kişi kötüledi ama kızımda çok memnundum şimdi tek sıkıntısı yatak boşluğu olmaması diye duydum ama bilginiz varmı merak ettim