HilalCeylan1 Geceleri bitmedi şimdi gün içinde de beni mahvediyor artık doktora başvurma zamanı geldi herhalde kızlar 🤢
Gozdem HilalCeylan1 benimde geceleri mide yanmalarım çok oluyor Rennie şurup içiyorum biraz olsun iyi geliyor
Mevsim123 HilalCeylan1 aynı sorun bende de önce geceleri başladı şimdi gün içerisinde bogazım bile yanıyo 😞
Busranagme HilalCeylan1 kac HAFTALIK hamilesin . Rennie şurup vermişti doktor bana cok iyi gelmişti . Doktoruna sor istersen . İlk 3 ayda olmustu bana
HilalCeylan1 Handeaslan39 süt bende normaldede gaz yapıyordu oyuzden kullanamıyorum elma aldın iyi gelir dediler
Haticeaslan Benimde bu hafta mide yanması fazlasıyla arttı hamilelik öncesinde vardı ama yediklerim içtiklerim en önemliside üşütmemek artık geceleri yatamayacak kıvama geldim dün doktoruma gittim renni şurup verdi bir kaç gündür iyim
melike_33 Haticeaslan agri geçmiyor malesef 26 .haftadan beri çekiyorum 35 ,3 günlük oldum artık ağrıdan yürüyemiyorum oturamıyorum 🤦♀️ hastanedeki ebe sirt ustu yat ayaklarını yukari dik. karnını yukariyq doğru masaj yap biraz rahatlarsın dedi .2 gün önce acildeydim 🤦♀️
Beyzateo Sağlık ocağı bana rennie şurup vermişti. Siz de mide yanması için ilaç isteyin yoksa gerçekten çekilmiyor
Busranagme Haticeyildiz öyle söylüyorlar ama cok doğru degıl Bence . Benım annemde de olmuş yanma falan fakat ben saçsız kaşsız bir Bebek olarak dünyaya gelmısım
HilalCeylan1 Busranagme benim 28+3 canım daha bu haftalarda basladı ama uyuyamıyorum simdi yeşil elma aldım deniyecegim şurup falan kullanmayı pek sevmiyorum
Haticeyildiz Busranagme iste bizde ordan burdan duyuyoruz buyuklerimiz soyluyolar onlar nerden uydurmus zamaninda boyle seyleri acaba benimde cok yaniyo bakalim nasil olucak 😀
Snmscl Canım süt iyi geliyor mide yanmalarına birde çok fazla yanma yaşıyorsan minerralli su tavsiye ediyorum bence doktoruna bir danış benim pek yanmam olmuyor ama ablamda çok olmuştu sürekli mineralli su kullandı
Haticeaslan HilalCeylan1 bende süt falan denedim kısa zaman için geçirdi siz de doktorunuza söyleyin sizin için en uygununu söyler ☺