Aysegul58 tugcesakzci bunu bende düşündüm yaa ayrintiliyi hem bilkente hemde ozele baktirmak istiyorum. Hayırlısı olsun bakalim ama dediginz gibi ben bi kayit actiraym orda da
Aysegul58 PrensinibekleyenAnnee bende tek kişilik oda da sorun olmuyo koridora cikmadigi surece 2 kisilik odaya almiyolar ziyaret saatleri haric diye yazdilar burda. Tek kisilik oda da biraz sans isi bide gebe okuluna gidenlere veriliyorms galiba 🤷 gebe okuluna gitmeyi düşünüyorum ama yakinmdakine
_Nur_1_ PrensinibekleyenAnnee zamanında mı doğum yapmıştınız acaba genelde Prametüre bebeklere rop yapılıyormuş bize de gün verdiler ama karar veremedim gidip gitmemekte PrensinibekleyenAnnee
PrensinibekleyenAnnee _Nur_1_ 38 haftada da doğum yaptım her doğum yapana artık bakıyorlar önemli damarlara bakıyorlar tam gelismemisse gelişene kadar bakıyorlarmıs olalı aksi bı durum olursa müdale ediyorlar ama çok zor bı muane 😟
_Nur_1_ PrensinibekleyenAnnee bende bir kaç özel hastaneyi aradım ama prametüre ve 3 kilo altı doğan bebeklere bakıyorlar sadece zor bir muayene oluncada karar veremedim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Leyla_asel tugcesakzci Dogum için Bi kaç defa gidip kayıt açtırmak yeterli oluyormu? Bende bugün kontrole gittim ve detaylı ultrason için randevu aldım doğumu bilkentte yapmayı düşünüyorum. 2. Gebeliğim sezeryan doğum.