Ceydametee Kızlar selam 22 Aralık’ta adet oldum.1 ocakta eşimle korunmasız ilişki yaşadık sizce hamilemiyim?
tugcesakzci Ceydametee hamile olduğunuzu anlamanız için doktora gidip kan testi vermeniz lazım. Biz buradan anlayamayız maalesef. Her korunmasız ilişkide hamile kalınmıyor yumurtlama gününde miydi ilişkiniz?
momofmychildren Ceydametee yani korunmasız ilişkiden sonra en az 14 gun geçmesi lazım eğer yumurtlama gününüze denk geldiyse belki de tutma şansı vardır
Duygu9604 Hamile olduğunuzu adet gecikmesi yaşadığınız da test yaparak anlayabilirsiniz , en garantisi kan testi vererek henüz çok erken şu an herhangi bir belirti vermez
Zumra_zelal3 Ceydametee bende o şekilde anlamıştım goguslerim aşırı hasalasmisti açıyordu korundundugumuz halde hamile kalmışım hala şaşkınım
-melikee Rgl gecikmesi yaşarsanız test yapmanız gerekiyor veya erken gebelik testleri oluyor onlardan yapabilirsiniz
Ceydametee Zumra_zelal3 kıyafet giyerken bile acıyor sütyen takmıyorum evdeyken çok ağrı olmasida kötü ama 1 senedir göğüsümden süt geliyor fışkırıyor resmen onu anlamış değilim
papatyaolsun Ceydametee bu durum tehlikeli olabilir lütfen bir an önce doktora gidip göğsünüzden süt geldiğini söyleyin Allah korusun kötü bir şey olabilir ki 1 sene olmuş geç bile kalmışsınız
Ceydametee papatyaolsun doktora gittim bir problem yok dedi antidepresan kullanıyordum ondan sonra hamile kaldım 2 aylıkken düşük yaptım Ağustos ayında şimdi hiç ilaç bile kullanmıyorum göğüsümdede hiç ağrı yoktu ama ilişkiden sonra hep ağrıyor
tugcesakzci Ceydametee yumurtlama gününde ilişki olmadığı takdirde gebelik çok çok zor yine de regl döneminiz geldiğinde bir test yapın belli olmaz. Önümüzdeki ay ovülasyon takibi ile yumurtlama gününde ilişkiye girerseniz ihtimaliniz daha yüksek olur
papatyaolsun Ceydametee çok üzüldüm umarım en doğru zamanda ve sağlıkla gelir🙏🏻 adet tarihinize yakın, erken gebelik testi deneyin bence
Zeyynnpp Ceydametee inşallah gebelik vardır canım 🤲 ama prolaktin yuksekligi de olabilir canım bende bı antidepresan ilaçlar kullanmıştım doktor o da yapabiliyor demişti.. doktora görün istedsen yüksek se eğer düşmesi için ilaç veriyorlar adetin 3.gunu gitmen gerek bu arada hormon tahlili ozmn yapıyorlar..
Handesel Göğüsten süt gelmesi bir hormonda sorun olduğundan kaynaklı diye biliyorum ama emin değilim tabi . Test yaparak anlayabilirsiniz hamile olup olmadığınızı ne yazıkki bazen vücudumuz yalancı hamilelik belirtileri verebiliyor
Ceydametee Handesel bende öyle diye biliyorum doktor herhangi bir sıkıntı yok ilaçların yan etkisi dedi sadece