MomsE Yenianneperci35 benim gittiğim hastanede 1800 lira düşüyor her kontrolde özel sağlık sigortamdan 🤦🏼♀️
Misal26 Asiyeyigit 22 Nisan dendi sms tabi balı mı sonu mu daha mı erken olur bilmiyorum riskli oldugum için. Kontrollü şekilde gidiyor bakalım hayırlısı ile Allah hepimizi kurtarsın sat saglim kucağımıza alalom bebekleri
Faide2147 Yenianneperci35 Cizre 400 den 500 oldu indirimliden faydalanıyorduk ama artık yeni kararla hiçbir hastanede indirim uygulanmicakmış
Flameanne deryaa45 canım doğum parası 19 bin olacakmış hem sezeryan hem normal aynıymış ücret gece mesaiye denk gelirse 3 bin fark verecekmişiz muayene 665 tl idi
Mjgnfdn Minikmucizelere semih bey sezeryancı kaç tanıdığım var sezeryana döndürüyo eninde sonunda. Ablam cok pişman.. eşiminde arkadaşı semih bey ama ben normal doğum istiyorum o yüzden pek semih bey benlik değil 😂
Minikmucizelere Mjgnfdn diger doktoruda iyi diyolar sezeryanci degilse tam bilmiyirum ana onada gidenleride gordum burda serkan miydi neydi adı
Melek1818 Mkbselisa memnunum 13hafta 4gunluk güzel ilgileniyor emine hanımda beklerken gördüm hastalarıyla güzel ilgileniyor
deryaa45 Flameanne merhaba tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın doğum ücretini öğrenebildiniz mi acaba 💐
Flameanne deryaa45 yazdım size yukarda görmediniz sanırım 19 bin doğum ücreti dediler hem sezeryan hem normal fark etmiyor gece mesaisine denk gelirse 3000 tl daha fark alınıyormuş muayene de 665 tl idi