Moonlight7 Melikeevren8 isteğe bağlı çok pahalı maalesef yüzde yüz zam yapmışlar bu yıl arkadaşım bu mayısta 10900 zorunlu sezeryan olmuştu şimdi 21bin
Naciyemutlu 5314 bugün gittim 900 olmuş nakit de kredi kartı 1000 tl biz nakit 800 tl verdik. Emniyet indirimi var yani
Naciyemutlu 1234ebru gittiğiniz kurumun şartlarına bağlı bazı hastaneler elbette yapıyo danışmanız lazım. Ben Elazığ ebr Çelik kavak hocaya gidiyorum orda var
Asiyeyigit Misal26 benim Allianz sağlık sigortam var doğumum sezaryan olacak herhangi bir fiyat konuşmadık.fiyat doktordan doktora degisiyor malesef
SenaBM Melikeevren8 medikalde öyle şeyler yok canım tamamen ticarete dökmüşler. Ama doktorum çok iyi diye tercih ediyorum yoksa o hastanenin kapısından girmem
cokbilmismom Ceydametee maalesef bilmiyorum o hastaneye gitmedim hiç ama telefonda fiyat veriyorlar arayın isterseniz
e_blue_sky_a Yenianneperci35 özel okmeydanı 400den 650ye yükselmiş. Doğum zorunlu sezaryen sgklı 11den17ye isteğe bağlı 13ten23e ….. müthiş yükseliş
Nurhan_Ergn Yenianneperci35 Çorlu optimed 700 den 875 TL oldu normal doğum 14 binden 18 bin oldu sezeryan 16 bin den 22 bin oldu. Doğuma 10 gün kadar sürem kaldı norml dogum