İlk bebeğimi 7 aylık kaybettim normal doğum yaptım şehir hastanesinde. İyi yanları kötü yanları vardı ama bence özel derim. Devletteki o perinatoloji doktorum klinik açtı şimdi tekrar hamileyim onun kliniğine gidiyorum çünkü doktor 10 numara. Devlette çok aşırı kötü davrandılar diyemem yasak zaten isteseler de yapamıyorlar. Devlette doktorlar iyi olsa bile sekreter ve bazı hemşire arkadaşları zorla çalıştırdıklarını düşünüyorum. Özelde en azından parasını verip hizmeti alıyorsun. İstemese de sana gelip para verdiğin için hizmeti yapıyorlar. Mesela benim bebeğim karnımda ölü sancı çekiyorum hemşire geliyor odaya nst bağlamaya durumu o halde ben anlatıyorum he tamam sana gerek yok diyor gidiyor. Başkası geliyor odaya bebek yatağı tekerlekli sokuyor. Doktorum iyi olduğu içim tek kişilik odadaydım devlette bile olsam. Dikkat yok yani bence özen yok. Kalabalık olduğundan sanırım işini de sahiplenip yapan pek az gördüm. Ağrım olur bir serum takmaya erinirler. Sanki cebinden çıkarıp takacak. Dediğim gibi hizmet alma konfor açısından özel derim.